Ο Liam Neeson επανέρχεται με το ριμέικ του «Με απόκρυψη»

neeson
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΜΑΙΟΥ 2017

Μόλις βρεθεί ο σκηνοθέτης, τα γυρίσματα της ταινίας που θυμίζει κάτι από «Speed» θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε τον κόσμο και τις ομορφιές του! 

Μετά την τεράστια επιτυχία του «Η Αρπαγή», ο Liam Neeson επανέρχεται ως action star σε ταινίες θρίλερ. Η καριέρα του φαίνεται να επανακάμπτει, κάτι που μαρτυρούν οι συνέχειες και άλλες πρόσφατες ταινίες όπως το «The A-Team», το «Non-Stop» η «Νυχτερινή καταδίωξη», καθώς και τα μελλοντικά σχέδιά του. Σύμφωνα με το Deadline, η Studiocanal απέκτησε τα δικαιώματα για το ριμέικ του ισπανικού θρίλερ «Με απόκρυψη» του Dani de la Torre, στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει ο Neeson.

Στην ταινία ο Neeson θα παίξει τον ρόλο ενός μεγαλοστελέχους της Γουόλ Στριτ, ο οποίος ανακαλύπτει πως κάποιος έχει τοποθετήσει μια βόμβα στο αυτοκίνητο, ενώ θα ακολουθήσει μια σειρά οδηγιών, για να σώσει την οικογένειά του. Η υπόθεση της ταινίας θυμίζει κάτι από «Speed» και «Το παιχνίδι του χρήματος». Την παραγωγή του ριμέικ έχει αναλάβει η εταιρεία του σκηνοθέτη Jaume Collet-Serra (τακτικού συνεργάτη του Neeson), ο οποίος όμως δε θα σκηνοθετήσει τη ταινία. Μόλις βρεθεί σκηνοθέτης, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο.  

Ο Neeson πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του «Felt» σε σκηνοθεσία Peter Landesman, για τη ζωή του Mark Felt, που βοήθησε τους δημοσιογράφους Bob Woodward και Carl Bernstein να αποκαλύψουν το σκάνδαλο του Watergate του 1974. Η επόμενη ταινία στην οποία θα εμφανιστεί είναι το θρίλερ μυστηρίου «The Commuter» του Jaume Collet-Serra, με την Vera Farmiga, τον Jonathan Banks και τον Sam Neill, η οποία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιανουάριο του 2018.