Liam Neeson: Παρατάω τις ταινίες δράσης

neeson
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Ο Liam Neeson έχει καταφέρει στα 62 του χρόνια να φιγουράρει μεταξύ των πιο κερδοφόρων action heroes.

Και καθόλου άδικα μάλιστα, αν στεφτείς ότι έχει αποτελέσει ιδανική επιλογή για την τριλογία του Tak3n (Αρπαγή), το Non- stop, το A Walk Among the Tombstones (Το μονοπάτι του θανάτου) και άλλες εισπρακτικές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων.

Ακούραστος υπηρέτης της τέχνης του, ο ίδιος έχει ισχυριστεί ότι δουλεύει για να μην πονά, μετά το θάνατο της συζύγου του, επίσης ηθοποιού και κόρης της Vanessa Redgrave, Natasha Richardson.

Όλη αυτή η δράση του και οι επιλογές του τον έχουν φέρει μεταξύ εκείνων των ηθοποιών που γεμίζουν τις τσέπες τους με εκατομμύρια δολάρια, μίας εξέλιξης που είναι φυσιολογική καθώς οι ταινίες του «σκίζουν» εισπρακτικά. Ωστόσο, σύμφωνα με δική του ανακοίνωση, εγκαταλείπει τις ταινίες δράσεις σε 2 χρόνια.

«Ίσως 2 ακόμα χρόνια, αν μου το επιτρέψει ο Θεός και είμαι υγιής» απάντησε ο Neeson σε ερώτηση του Guardian. «Αλλά μετά από αυτό το διάστημα, νομίζω θα σταματήσω τις ταινίες δράσης».

Και όλα αυτά, μόλις 2 μέρες πριν κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες η νέα του ταινία δράσης Run All Night, που θα έρθει στη δική μας αγορά στις 12 Απρίλιου. Στις ταινίες που θα τον δούμε στη συνέχεια είναι οι Ted 2, που έχει ολοκληρωθεί, A Monster Calls, που θα κυκλοφορήσει του χρόνου και το Silence, το ιστορικό δράμα του Martin Scorsese, το οποίο γυρίζεται αυτή την εποχή.