Σταγόνες αγάπης από την i-D Concept Stores για καλό σκοπό

id-stores
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Τα i-D Concept Stores έχουν την τιμή και την χαρά να παρουσιάσουν το υπέροχο κόσμημα με θέμα: «Σταγόνες» που σχεδίασε η γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων Lito (Λητώ Καρακωστάνογλου), αποκλειστικά για την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών.

Το κόσμημα θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση στις 23 Νοεμβρίου, ώρα 18:00 στο i-D Concept Stores, Kανάρη 12, Κολωνάκι.
Για άλλη μια φορά, η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών δίνει την ευκαιρία στους φίλους και υποστηρικτές της να αποκτήσουν ένα σπάνιο και με συμβολική σημασία έργο τέχνης.
 
Σε δύσκολους καιρούς και με 240 παιδιά και ενήλικες σε καθημερινά προγράμματα εκπαίδευσης και αποκατάστασης στο Πρότυπο Κέντρο «Πόρτα Ανοιχτή», η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών χρειάζεται την έμπρακτη αναγνώριση και υποστήριξη της κοινωνίας περισσότερο παρά ποτέ.

Δεν χρειάζεται παρά μια σταγόνα αληθινής αγάπης για να δώσουμε σ’ ένα παιδί με αναπηρία μια θέση στον ήλιο. Τα i-D Concept Stores έχουν ως στόχο να συδνράμουν ουσιαστικά στην ενίσχυση του αξιέπαινου φιλανθρωπικού έργου της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, προσφέροντας τα έσοδα της βραδιάς αποκλειστικά στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών.

Στη συνέχεια και καθ' όλη τη διάρκεια του 2018 το κόσμημα και οι παραλαγές του θα διατίθενται αποκλειστικά στα i-D Concept Stores στο Κολωνάκι και στο Golden Hall, όπου το μεγαλύτερο ποσοστό των πωλήσεων θα συνεχίσει να αφιερώνεται προς όφελος του σκοπού αυτού.