«Περισσότερο Stallone» θέλει ο James Gunn

sylvester-stallone Evan Agostini
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Ακολουθούν spoilers για την πλοκή και τον χαρακτήρα του Stallone στους «Φύλακες του Γαλαξία 2».

Η νέα ταινία της Marvel «Φύλακες του Γαλαξία» περιλαμβάνει ένα λαμπερό cast και εμφανίσεις από μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου όπως ο Kurt Russell και ο Sylvester Stallone. Μάλιστα, ο ρόλος του τελευταίου έχει ενθουσιάσει τόσο πολύ τον σκηνοθέτη της ταινίας, James Gunn, ώστε έχει στόχο «να τον δούμε περισσότερο».

Σε συνέντευξή του στην Toronto Star, ο Gunn δήλωσε πως δεν είναι σίγουρος εάν ο Stallone θα εμφανιστεί στην τρίτη ταινία της σειράς, αλλά, σε κάθε περίπτωση, στόχος του ίδιου και του Kevin Feige – προέδρου της Marvel – είναι να τον συμπεριλάβουν στις μελλοντικές ταινίες της Marvel. Στη νέα ταινία ο Stallone υποδύεται τον Stakar (ή Starhawk) έναν Ravager από τους πρώτους «Φύλακες» στο σύμπαν της Marvel, μαζί με την Aleta Ogord (Michelle Yeoh), τον Charlie-27 (Ving Rhames), τον Krugarr, την Mainframe (Miley Cyrus) και τον Martinex (Michael Rosenbaum).

O Star-Lord και η παρέα του θα γυρίσουν για άλλη μια ταινία.

«Νομίζω ότι οι πρώτες τρεις ταινίες αφηγούνται μια μονάχα ιστορία και αυτή η ιστορία είναι εξαιρετικά απλή. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια τέταρτη ταινία, αλλά δεν θα ήταν το ίδιο. Δεν θα ήταν η ίδια ομάδα», εξήγησε στη συνέχεια ο Gunn. Όπως γίνεται αντιληπτό, η ιστορία της ομάδας (των Star-Lord, Gamora και των υπολοίπων) ολοκληρώνεται με την τρίτη ταινία. Ο ίδιος ο σκηνοθέτης δεν έχει αποφασίσει κατά πόσο θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Marvel μετά την τρίτη ταινία, αλλά σχολίασε ότι βοηθάει «να φυτευτούν οι σπόροι που θα οδηγήσουν στην επόμενη δεκαετία». «Βοηθάω να αποφασιστεί τι project θα επιδιώξουμε έξω από την τρίτη ταινία των "Φυλάκων" και πάνω σε ποιους διαστημικούς χαρακτήρες θα εστιάσουμε. Το σχέδιό μου είναι να βρω μια θέση για τον Stallone στο μέλλον της Marvel», κατέληξε ο Gunn.