Δείτε το τρέιλερ της βιογραφικής ταινίας για τον Michael Jackson

searching-for-neverland-navi-michael-Jackson
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΜΑΙΟΥ 2017

Ο επαγγελματίας μιμητής του «βασιλιά της pop», Navi, πρωταγωνιστεί στην τηλεταινία του τηλεοπτικού δικτύου Lifetime.

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Searching For Neverland» για τη ζωή του Michael Jackson κυκλοφόρησε. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Μαΐου στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Lifetime, το οποίο στο παρελθόν έχει υλοποιήσει αντίστοιχες βιογραφικές ταινίες για την TLC, την Aaliyah και την Toni Braxton.

YouTube

Το «Searching For Neverland» αφηγείται τα τελευταία χρόνια του Michael Jackson, μέσα από τα μάτια των σωματοφυλάκων του. Το σενάριο της ταινίας βασίστηκε στο best seller «Remember The Time: Protecting Michael Jackson In His Final Days» των Bill Whitfield και Javon Beard, ενώ στην ταινία πρωταγωνιστεί ο επαγγελματίας μιμητής Navi.

H επιλογή του Joseph Fiennes στον ρόλο του Michael Jackson κρίθηκε άστοχη και προσβλητική από την κόρη του «βασιλιά της pop».

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά είχε δημιουργηθεί σάλος από ένα επεισόδιο της χιουμοριστικής σειράς «Urban Myths» του βρετανικού δικτύου Sky. Πιο συγκεκριμένα, το επεισόδιο «Elizabeth, Michael & Marlon» αναπαριστά ένα ταξίδι που φημολογείται ότι έκανε ο Michael Jackson με την Elizabeth Taylor και τον Marlon Brandon. Η επιλογή του Joseph Fiennes στον ρόλο του Jackson προκάλεσε αντιδράσεις, με την κόρη του Michael Jackson, Paris, να δηλώνει στο Twitter πως της προκάλεσε εμετό. Το επεισόδιο τελικά δεν προβλήθηκε, με το τηλεοπτικό δίκτυο να σημειώνει στην ανακοίνωση του πως δεν είχε σκοπό να προσβάλλει με την κωμική αναπαράσταση της ιστορίας.