Η Kirsten Dunst στηρίζει τον δικό της «Spider-Man»

spider-man-kirsten-dunst
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΜΑΙΟΥ 2017

« Όλοι αγαπάνε τον δικό μας Spider-Man. Αλήθεια, δεν έχω δίκιο;» σχολίασε καυστικά η πρώην Mary Jane Watson.

Σε αντίθεση με τον Batman και τον Superman της DC, η μεγάλη μασκότ της Marvel, ο Spider-Man, δεν τα έχει πάει τόσο καλά στη μεγάλη οθόνη. Μετά από μια σειρά αμφιβόλου ποιότητας τηλεταινιών τη δεκαετία του 1970, ο Sam Raimi γύρισε τρεις ταινίες με τον Tobey Maguire στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το reboot του Marc Webb με τον Andrew Garfield δε συγκίνησε, και πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον η τέταρτη, πλέον, εκδοχή του Spider-Man με τον Tom Holland.

Ο νέος Spider-Man είχε αφήσει «θετικά» δείγματα στην ταινία του Captain America.

Η Kirst Dunst, η οποία ενσάρκωσε την Mary Jane Watson στην τριλογία του Raimi, πρόσφατα μίλησε για τις εμπειρίες της, στo πλαίσιo συνέντευξης που έδωσε για την προώθηση του «The Beguiled». «Ήθελα τόσο πολύ να παίξω σε εκείνη ταινία. Την αγάπησα και μακάρι να είχαμε κάνει μια τέταρτη», δήλωσε στο Variety η ηθοποιός. Όπως είναι φυσικό, η Dunst ρωτήθηκε για το εάν έχει δει τις ταινίες του Webb και ποια είναι η άποψη της για αυτές. «Δεν με ενδιαφέρουν. Όλοι αγαπάνε τον δικό μας Spider-Man. Αλήθεια, δεν έχω δίκιο; Κοίτα, θα προτιμούσα να είμαι στις πρώτες παρά στις καινούριες», απάντησε αφοπλιστικά η Dunst.

H Kirsten Dunst, περιέργως, δεν αναφέρθηκε στο κάκιστο «Spider-Man 3».

Όταν βέβαια ο ίδιος ο Garfield δηλώνει απογοητευμένος με τις δυο ταινίες που πρόλαβε να γυρίσει ως Spider-Man, δεν έχει άδικο η «πρώην» Mary Jane Watson. Tόσο το ριμέικ του «Προδότη», όπου η Dunst συμπρωταγωνιστεί με την Nicole Kidman και τον Colin Farrell, όσο και η νέα ταινία του Spider-Man, κυκλοφορούν στις 6 Ιουλίου.