«War Machine»: Κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι του soundtrack

brad-pitt-war-machine
ΤΡΙΤΗ, 23 ΜΑΙΟΥ 2017

Η νέα ταινία του Brad Pitt με soundtrack των Nick Cave και Warren Ellis θα κάνει το ντεμπούτο της στο Netflix στις 26 Μαΐου.

Ο Nick Cave και ο Warren Ellis των Bad Seeds μοιράστηκαν το ομώνυμο τραγούδι του soundtrack που έγραψαν μαζί για την επερχόμενη ταινία «War Machine» με τον Brad Pitt και την Tilda Swinton. Η ταινία θα προβληθεί μέσω του Netflix στις 26 Μαΐου και αφηγείται την ιστορία του Στρατηγού Glen McMahon, «ενός ανθρώπου παγιδευμένου σε μια σύγχρονη πολεμική μηχανή που συνεχίζει να αγκομαχά, φαινομενικά χωρίς τέλος». Σκηνοθέτης και σεναριογράφος του «War Machine», το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως μια ταινία για τον παραλογισμό του πολέμου των καιρών, είναι ο David Michôd της ταινίας «Το χρίσμα».

nickcaveandwarrenellis.com / Steve Gullick

Το soundtrack της ταινίας θα κυκλοφορήσει την ίδια μέρα με την ταινία και μπορείτε να ακούσετε το «War Machine» μέσω του Pitchfork. Μιλώντας για το soundtrack της ταινίας, οι δυο μουσικοί σχολίασαν πως «είναι ταυτόχρονα ελαφρύ και σκοτεινό, προωθητικό και διαλογιστικό. Αναπτύξαμε ένα είδος “πνευματικών ηλεκτρονικών” που εξέφρασε τη μελαγχολία και τον τρομερό παραλογισμό του πολέμου στο Αφγανιστάν». Στη συνέχεια, ο Cave και ο Ellis συμπλήρωσαν πως η δουλειά τους στο «War Machine» είναι το αγαπημένο τους soundtrack, ενώ δήλωσαν πως «ήταν τεράστια χαρά να δουλέψουμε με τον David Michôd, ο οποίος δεν είναι μόνο εξαιρετικός κινηματογραφιστής, αλλά και μουσικός».

Netflix

Πρόσφατα οι δυο μουσικοί είχαν συνεργαστεί στο μουσικό θέμα της μίνι σειράς «Mars» του Ron Howard, καθώς και σε ένα remix του «I’ve Got A Future» των Toydrum. Στο remix συμμετείχε ο Βρετανός τραγουδιστής και συνθέτης Gavin Clark, ο οποίος πέθανε τον Φεβρουάριο του 2015.