Tom Cruise, Javier Bardem και Johnny Depp ενώνουν τις δυνάμεις τους

dark-universe-cast
ΤΡΙΤΗ, 23 ΜΑΙΟΥ 2017

Η Universal αποκάλυψε λεπτομέρειες για το «Dark Universe», το reboot των κλασσικών τεράτων της.

Με την κυκλοφορία της «Μούμιας» με τον Tom Cruise να πλησιάζει, η Universal αποκάλυψε τους πρωταγωνιστές του «Dark Universe», του reboot στα κλασσικά τέρατά της, Μαζί με την ανακοίνωση, δημοσιοποίησε μια φωτογραφία με τους κεντρικούς ήρωες του franchise. Σε αυτή διακρίνονται ο Tom Cruise και η Sofia Boutella από τη «Μούμια», ο Russell Crowe (Δρ. Τζέκιλ/Κύριος Χάιντ), ο Javier Bardem (το Τέρας του Φρανκενστάιν) και ο Johnny Depp (Αόρατος Άνθρωπος).

Παράλληλα, η Universal ανακοίνωσε τον Bill Condon ως τον σκηνοθέτη που θα αναλάβει το ριμέικ της «Νύφης του Φρανκενστάιν». Η ταινία του Condon θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου 2019 και, όπως δήλωσε ο σκηνοθέτης, έχει ήδη ξεκινήσει η αναζήτηση για τη «Νύφη». Ο ίδιος υπογράμμισε τον ενθουσιασμό του στην προοπτική της νέας εκδοχής που ετοιμάζει, ενώ σχολίασε πως η πρωτότυπη ταινία του James Whale είναι ένα διαχρονικό αριστούργημα.

Ο ρόλος της οργάνωσης του Δρ. Τζέκιλ θυμίζει αυτόν της S.H.I.E.L.D. στις ταινίες Marvel.

Ο συνδετικός κρίκος στο «Dark Universe» της Universal θα είναι η οργάνωση του Δρ. Τζέκιλ, ονόματι «Prodigium», η οποία κάνει την πρώτη εμφάνισή της στην «Μούμια». Αποστολή της οργάνωσης είναι ο εντοπισμός, η έρευνα και η ενδεχόμενη εξολόθρευση των υπερφυσικών τεράτων. Η Univesal δημοσιοποίησε ένα βίντεο με περισσότερες πληροφορίες για τις ιστορίες που θα αφηγηθούν στις ταινίες του «Dark Universe», καθώς και την ιστορία των κλασσικών τεράτων, με μουσική υπόκρουση από τον Danny Elfman. Η «Μούμια» θα κάνει την πρεμιέρα της στις ελληνικές αίθουσες στις 15 Ιουνίου.