Ο Tom Cruise επιβεβαίωσε τις φήμες για «Top Gun 2»

top-gun-maverick
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΜΑΙΟΥ 2017

Ο ηθοποιός πιθανολογεί πως τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης συνέχειας θα ξεκινήσουν την επόμενη χρονιά.

Μετά από πάρα πολλά χρόνια, ο Tom Cruise θα ξαναφορέσει την κάσκα του Μάβερικ, αφού όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός, έχει ανάψει «πράσινο φως» για το «Top Gun 2». Ο Cruise έκανε την αποκάλυψε σε εκπομπή της Αυστραλίας, σε συνέντευξη που έδωσε για την «Μούμια». «Είναι αλήθεια. Μάλλον θα αρχίσω τα γυρίσματα το επόμενο έτος. Θα συμβεί, οπωσδήποτε θα συμβεί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Cruise.

Το πρώτο «Top Gun» υπήρξε καταλύτης στην εκτόξευση της καριέρας του Cruise και για πολλά χρόνια κυκλοφορούσαν φήμες για μια συνέχεια. Ο θάνατος του σκηνοθέτη της πρώτης ταινίας, Tony Scott, έβαλε τα σχέδια στον «πάγο», αλλά το ενδιαφέρον για μια συνέχεια δεν κόπασε. Τον Ιανουάριο του 2016 ο Cruise φωτογραφήθηκε με τον Jerry Bruckheimer – παραγωγό της πρώτης ταινίας – στη Νέα Ορλεάνη, όπου οι δυο συζήτησαν το ενδεχόμενο μιας συνέχειας.

Έκτοτε, όποτε ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο, ο Cruise ισχυριζόταν ότι δεν υπήρχε τίποτα σίγουρα και πως βρισκόταν ακόμα στο στάδιο των συζητήσεων. Η δήλωση όμως του Cruise έχει ιδιαίτερη σημασία και πλέον οι φανς της ταινίας συζητούν ενδεχόμενη πλοκή της, πολλές φορές με χιούμορ.

«Ο Tom Cruise τώρα είναι εκπαιδευτής στη σχολή Top Gun και όλοι οι μαθητές του είναι drones. Είναι ο μόνο ηθοποιός στην ταινία» σχολίασε ο Matt Pearce, ανταποκριτής των LA Times.