Ο Tom Cruise δίνει λεπτομέρειες για το επόμενο «Top Gun»

i-moumia
ΤΡΙΤΗ, 06 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Ο Αμερικανός ηθοποιός υποσχέθηκε παράλληλα πως οι επόμενες «Επικίνδυνες Αποστολές» θα είναι «ξέφρενες και συναρπαστικές».

Μετά από έντονη φημολογία τα τελευταία χρόνια, ο Tom Cruise ανακοίνωσε πως τελικά θα γυριστεί μια συνέχεια στο «Top Gun» του Tony Scott. «Είναι αλήθεια. Μάλλον θα αρχίσω τα γυρίσματα το επόμενο έτος. Θα συμβεί, οπωσδήποτε θα συμβεί», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Cruise σε πρόσφατη συνέντευξη για το promotion της «Μούμιας».

Σε νέα συνέντευξή του για το Access Hollywood, ο Cruise αποκάλυψε τον τίτλο της ταινίας, ο οποίος θα είναι «Top Gun: Maverick».

Ο Tom Cruise κάνει σχεδόν όλα τα stunts στις ταινίες του.

Αναφορικά με τον τίτλο, ο Cruise εξήγησε πως ήθελε να αποφύγει την αρίθμηση στον τίτλο της ταινίας, όπως έχει γίνει στις πρόσφατες ταινίες των «Επικίνδυνων Αποστολών». Στη συνέχεια όμως απέφυγε να σχολιάσει τις υποθέσεις σχετικά με την πλοκή της νέας ταινίας.

Αναφορικά με την έκτη ταινία των «Επικίνδυνων Αποστολών», ο Tom Cruise υποσχέθηκε πως θα είναι «ξέφρενη και συναρπαστική». Σε εμφάνισή του στην τηλεοπτική εκπομπή του Graham Norton, ο Αμερικανός ηθοποιός μίλησε για την νέα ταινία, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Christopher McQuarrie. Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο του 2018, ενώ ο σκηνοθέτης πρόσφατα αποκάλυψε μέσω Instagram πως ο Henry Cavill θα συμπρωταγωνιστήσει στη νέα συνέχεια. «Έχουμε ήδη γυρίσει ορισμένα πράγματα στο Παρίσ. Θα είναι πραγματικά ξέφρενη και συναρπαστική [ταινία] για το κοινό» δήλωσε ο Cruise. Εκτός από τον Cruise, στις επόμενες «Επικίνδυνες Αποστολές» θα επιστρέψουν οι Rebecca Ferguson, Luther Stickell και Benji Dunn στους ρόλους τους.