Φόρος τιμής στον Robin Williams από το νέο «Jumanji»

Jumanji-robbin-williams
ΤΡΙΤΗ, 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Ο Jack Black αποκαλύπτει τη σημαντική διαφορά μεταξύ της πρώτης και της καινούριας ταινίας.

Ο θαυμαστός κόσμος του «Jumanji» πρόκειται να επιστρέψει στην μεγάλη οθόνη φέτος τον Δεκέμβριο, με τον Dwayne Johnson και την Karen Gillan στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Στην πρώτη ταινία, η οποία κυκλοφόρησε το 1995, είχε πρωταγωνιστήσει ο αξέχαστος Robin Williams και, όπως αποκαλύπτει ο Jack Black, η νέα ταινία περιέχει ένα tribute στον μεγάλο κωμικό ηθοποιό.

«Εξερευνούμε αυτή τη ζούγκλα και προσπαθούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι: ζωή ή θάνατος. Αλλά όσο είμαστε εκεί, βρίσκουμε στοιχεία που άφησε πίσω του [ο χαρακτήρας του Williams, Alan Parish]. Έχει χτίσει ένα ολόκληρο σπίτι μέσα στη ζούγκλα, παρόμοιο με την περίπτωση της Ελβετικής οικογένειας Robinson. Είναι σαν να μας βοηθάει χωρίς να είναι εκεί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Black στο περιθώριο του φεστιβάλ CineEurope της Βαρκελώνης.

Συνεχίζοντας, ο Black εξήγησε πως υπάρχει μια σημαντική διαφορά μεταξύ της πρώτης ταινίας του 1995 και της καινούριας με τίτλο «Jumanji: Welcome to the Jungle». «[Στην πρώτη] ποτέ δε βλέπουμε τον εσωτερικό κόσμο. Αλλά αυτά λαμβάνει χώρα κυρίως μέσα στη ζούγκλα του Jumanji. Αυτό είναι το πιο ωραίο κομμάτι της ταινίας – μπορούμε να μεταφέρουμε το κοινό σε εκείνον τον μυστικό και θαυματουργό κόσμο, τον γεμάτο κινδύνους και ομορφιά» κατέληξε ο ηθοποιός.