Kevin Costner και Woody Harrelson στα ίχνη των Bonnie και Clyde

kevin-costner-woody-harrelson
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Η δραματική σειρά του Netflix θα αφηγηθεί την ιστορία των δυο βετεράνων που βγήκαν από τη σύνταξη για να συλλάβουν το διαβόητο ζευγάρι.

Το Netflix είναι το πιο πρόσφατο studio που επιχειρεί να γυρίσει μια ταινία ή σειρά βασισμένη στη ζωή των Frank Hamer και Manny Gault, των δυο βετεράνων ρέιντζερ από το Τέξας, οι οποίοι καταδίωξαν τους διαβόητους Bonnie Parker και Clyde Barrow. Για τους δυο πρωταγωνιστικούς ρόλους, η εταιρεία παραγωγής βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Kevin Costner και τον Woody Harrelson.

Η σειρά θα επικεντρώνεται στις προσπάθειες των Hamer και Gault, οι οποίοι βγήκαν από τη σύνταξη, μετά από παρότρυνση των τραπεζών, ώστε να βάλουν τέλος στο μπαράζ ληστειών της Bonnie και του Clyde. Σκηνοθέτης της σειράς «Highwaymen» θα είναι ο John Lee Hancock, ο οποίος επεξεργάστηκε το πρωτότυπο σενάριο του John Fusco.

Παράλληλα με τις συζητήσεις με τους ηθοποιούς, το Netflix θα πρέπει να βγάλει άκρη με τα πνευματικά δικαιώματα της ιστορίας, αφού αρκετοί έχουν επιχειρήσει ανεπιτυχώς να γυρίσουν μια ταινία, όπως ο Robert Redford και ο Paul Newman. Όπως αναφέρει το Deadline, το Netflix θα πρέπει να διαπραγματευτεί με την Universal, στην οποία ανήκουν τα σχετικά δικαιώματα για μεταφορά της ιστορίας των Hamer και Gault.