Johnny Depp: «Πότε ήταν η τελευταία φορά που ένας ηθοποιός δολοφόνησε έναν πρόεδρο;»

johnny-depp
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Ο Αμερικανός ηθοποιός ισχυρίζεται πως ο Donald Trump χρειάζεται βοήθεια και παραπέμπει στον John Wilkes Booth, τον δολοφόνο του Lincoln.

Πέραν της δικαστικής του διαμάχης με τους πρώην μάνατζέρ του, ο Johnny Depp ενδέχεται να βρεθεί σε μπελάδες με τους υποστηρικτές του Αμερικανού προέδρου Donald Trump, λόγω ενός σχολίου που έκανε στη σκηνή του Glastonbury.

Απευθυνόμενος στο πλήθος του φεστιβάλ, ο Depp εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Trump «χρειάζεται βοήθεια» και στη συνέχεια ρώτησε το πλήθος «πότε ήταν η τελευταία φορά που ένας ηθοποιός δολοφόνησε έναν πρόεδρο». Η ερώτηση του Depp παρέπεμπε στον John Wilkes Booth, τον δολοφόνο του Abraham Lincoln.

Ενδεχομένως, όμως, ο Depp να κατάλαβε πως το αστείο του δεν ήταν τόσο πετυχημένο, δεδομένου του σάλου που προκλήθηκε πρόσφατα σε μια παραγωγή του «Ιούλιου Καίσαρα» στη Νέα Υόρκη, όπου ένας χαρακτήρας που θυμίζει τον Αμερικανό πρόεδρο δολοφονείται επί σκηνής. Πάντως, ο Depp το «έσωσε» στο τέλος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι ηθοποιός, καθώς λέει ψέματα για να ζήσει.