Κερδίστε προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «Είναι για το καλό σου»

einai-gia-to-kalo-sou
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μέσω Facebook και διεκδικήστε 10 διπλές προσκλήσεις για την προβολή της Τρίτης 27 Ιουνίου στις 20.55 στον κινηματογράφο Παναθήναια, στα Εξάρχεια.

Η ταινία με το καλύτερο «άνοιγμα» στην Ισπανία για το 2017 (πάνω από 1.500.000) έφτασε στην Ελλάδα και σπάει ταμεία! Από 15 Ιουνίου στους κινηματογράφους από την Weird Wave.

Τρεις μπαμπάδες, τρεις κόρες και τρεις «γαμπροί»… Ο Πόλεμος ξεκινά!

Ο χειρότερος εφιάλτης ενός πατέρα είναι η μέρα που συναντά τον φίλο της κόρης του... που φυσικά είναι εντελώς ακατάλληλος και θέλει μόνο ένα πράγμα από το αγαπημένο κοριτσάκι του! Αυτή η μέρα έφτασε για τους τρεις φίλους, τον Αρτούρο, τον Πόλι και τον Τσους. Οι γλυκές τους κορούλες αποφάσισαν να «πετάξουν» το μέλλον τους σε τρεις ανεπρόκοπους! Οι μπαμπάδες όμως έχουν άλλη άποψη. Ο μόνος τρόπος είναι να απαλλαγούν από αυτούς, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, και να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να τους ξεφορτωθούν. Ο πόλεμος ξεκινά!

Η ταινία «Είναι για το καλό σου» είναι μια φρέσκια κωμωδία που παρασύρει το κοινό σε ένα ξέφρενο γέλιο! Πρωταγωνιστές της, μερικοί από τους καλύτερους ηθοποιούς της Ισπανίας! Από τους παραγωγούς της μεγαλύτερης εισπρακτικής επιτυχίας, Spanish Affair, μία νέα ταινία που τσακίζει το box-office, ήδη από τις πρώτες εβδομάδες στις αίθουσες!

Info
Σκηνοθεσία: Κάρλος Θερόν (Interruptus)
Πρωταγωνιστούν: Χοσέ Κορονάντο (The Invisible Guest), Ρομπέρτο Άλαμο (May God Save Us, Family United), Χαβιέρ Κάμαρα (Truman, The Young Pope), Πιλάρ Κάστρο (Julieta, Family United) και Κάρμεν Ρουίζ (My Big Night)
Γλώσσα: Ισπανικά | Είδος: Κωμωδία | 2017 | Ισπανία | 93’
Δείτε το trailer εδώ.