Sssh! Silent Movies με την «καλύτερη εκδίκηση» στην ταράτσα του Βios

success-is-the-best-revenge
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Καλοκαιρινές κινηματογραφικές νύχτες στις σεζ-λονγκ της ταράτσας του bios.

Το Sssh! Silent Movies, το αγαπημένο οπτικοακουστικό πρότζεκτ της ταράτσας, συνεχίζει την Τετάρτη 5 Ιουλίου με το «Success Is the Best Revenge» του Jerzy Skolimowski.

Τετάρτη 5 Ιουλίου - Jerzy Skolimowski - Success Is the Best Revenge (1984)
Ένας επιτυχημένος Πολωνός θεατρικός σκηνοθέτης που έχει εγκατασταθεί με την οικογένειά του στο Λονδίνο ετοιμάζει μια παράσταση στο West End για την πολιτική κατάσταση στην Πολωνία. Ο 15χρονος γιος του προετοιμάζει κρυφά την επιστροφή του στη Βαρσοβία.  Ένα μωσαϊκό με αινιγματική δομή, όπου  η ζωή μπλέκεται με την τέχνη και η πραγματικότητα με την αναπαράσταση.

Sssh! Silent Movies
Τα Sssh! Silent Movies είναι μια μοναδική θερινή σινεφίλ εμπειρία τις καλοκαιρινές νύχτες στην ταράτσα με την ωραιότερη θέα. Συνδυάζει επιλεγμένες προβολές ταινιών και ένα εκλεκτικό DJ set κάθε φορά, που μπορείς να τα απολαύσεις φορώντας ασύρματα ακουστικά. Τα ακουστικά σου επιτρέπουν να βλέπεις την ταινία και να διαλέγεις ανά πάσα στιγμή ανάμεσα στον ήχο τής και τη μουσική που επιλέγει ο Γιώργος Δημητρακόπουλος ζωντανά κατά τη διάρκεια της ταινίας. Ανεβαίνεις στην ταράτσα, παίρνεις τα ακουστικά σου, κάθεσαι σε μια ωραία σεζ-λονγκ, βλέπεις την ταινία, αλλάζεις κανάλι στα ακουστικά και ακούς μουσική! Τη μουσική και το πρόγραμμα των ταινιών επιμελείται ο Γιώργος Δημητρακόπουλος.

Επόμενη Προβολή
L’enfer (1964) του Henri-Georges Clouzot

Info
Powered by Sssh! (Silent Sound Show)
Ακουστικά: 2 ευρώ
Ώρα έναρξης: 21.15