«Wonder Woman»: Η Gal Gadot αντιδρά στις φήμες για την αμοιβή της

wonder-woman-gal-gadot
ΔΕΥΤΕΡΑ, 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας της Warner φέρεται να πληρώθηκε αισθητά λιγότερο από τους άνδρες συμπρωταγωνιστές της.

Ανεπιβεβαίωτες φήμες θέλουν την Gal Gadot, πρωταγωνίστρια της «Wonder Woman», να πληρώθηκε μόλις 300.000 δολάρια για την πρώτη της solo ταινία στον ρόλο, ενώ ο Henry Cavill φέρεται να εισέπραξε 14 εκατομμύρια δολάρια για τον ρόλο ως Superman στο «Άνθρωπος από ατσάλι» του 2013.

Ο Henry Cavill έκανε την πρώτη εμφάνιση ως Superman στο «Άνθρωπος από ατσάλι» το 2013.

Ένα άρθρο του Vanity Fair εξηγεί πως τα 300.000 δολάρια αποτελούν τον αρχικό «βασικό μισθό» της Gadot, ενώ παράλληλα εκφράζει έντονες αμφιβολίες για την αμοιβή των 14 εκατομμυρίων ευρώ του Cavill, συμπληρώνοντας πως εάν ισχύει, πρόκειται για συνολική αμοιβή για εμφάνιση σε πολλαπλές ταινίες. Μια πηγή σημείωσε πως μετά από λεπτομερή σύγκριση, η Gadot «πληρώθηκε τουλάχιστον όσο ο Cavill». Η Gadot, από την πλευρά της, έχει παραμείνει σιωπηλή και δεν έχει σχολιάσει το θέμα, παρά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όταν ρωτήθηκε πρόσφατα εάν θεωρεί πως έπρεπε να πληρωθεί περισσότερο, η ηθοποιός απάντησε «είμαι ευγνώμων και χαρούμενη».

Η Wonder Woman θα εμφανιστεί με τους υπόλοιπους ήρωες της DC στο «Justice League» στις 16 Νοέμβριου.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα συμβόλαια στο Χόλυγουντ συνήθως περιλαμβάνουν μπόνους ανάλογα με τις εισπράξεις και μεγάλες αυξήσεις για πολλαπλές συνέχειες σε μια σειρά. O Robert Downey Jr., για παράδειγμα, πληρώθηκε λιγότερο από 500.000 δολάρια για την πρώτη ταινία «Iron Man», αλλά στη συνέχεια, μαζί με όλα τα μπόνους, εισέπραξε 50 εκατομμύρια δολάρια για τους «Avengers». Δεδομένης της τεράστιας εισπρακτικής επιτυχίας της «Wonder Woman», μια solo συνέχεια φαίνεται αναπόφευκτη (ειδικά εάν αναλογιστεί κανείς τις κριτικές και τις επιδόσεις των πρόσφατων ταινιών του Batman και του Superman), οπότε η Gadot ενδέχεται να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα πληρωθεί 50 εκατομμύρια δολάρια για μια ταινία υπερηρώων.