Ο νέος «Top Gun» απογειώνεται τον Ιούλιο του 2019

top-gun-maverick
ΔΕΥΤΕΡΑ, 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ο τίτλος του πολυαναμενόμενου σίκουελ, με τον Tom Cruise να επιστρέφει στον ρόλο του Maverick 30 χρόνια μετά.

Μετά από πολλά χρόνια σχεδιασμού και συζητήσεων, άναψε το πράσινο φως για τη συνέχεια του «Top Gun», με τον Tom Cruise να επιστρέφει στον ρόλο που τον καθιέρωσε ως έναν από τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς αστέρες της γενιάς του. Μετά την αποκάλυψη πως η νέα ταινία θα τιτλοφορείται «Top Gun: Maverick», κυκλοφόρησαν φήμες πως οι παραγωγοί στοχεύουν σε κυκλοφορία στις 12 Ιούλιου του 2019.

Άγνωστο παρεμένει εάν θα επιστρέψουν άλλοι χαρακτήρες, πλην του Maverick, στην συνέχεια του «Top Gun».

Σκηνοθέτης της νέας ταινίας θα είναι ο Joseph Kosinski, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Tom Cruise στην ταινία επιστημονικής φαντασίας «Oblivion» το 2013. Δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν θα επιστρέψουν άλλοι ηθοποιοί, όπως ο Val Kilmer ή η Kelly McGillis. Για την ώρα, λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για την πλοκή της συνέχειας, με τον χαρακτήρα του Cruise να εργάζεται ως εκπαιδευτής νεαρών πιλότων σε έναν κόσμο όπου τα μη επανδρωμένα σκάφη χρησιμοποιούνται ολοένα και περισσότερο. Το σενάριο έχει περάσει από τα χέρια των Peter Craig, Justin Marks, Ashley Miller και Zack Stentz.