Η «ατομική ξανθιά» Charlize Theron βρίσκεται προ των πυλών

atomic-blonde-berlin
ΔΕΥΤΕΡΑ, 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Η περιπέτεια μυστηρίου διαδραματίζεται στο τέλος του Ψυχρού Πολέμου και βασίζεται στο πετυχημένο graphic novel «The Coldest City».

Κυκλοφόρησε το τελικό τρέιλερ του περιπέτειας μυστηρίου «Atomic Blonde» με την Charlize Theron. Χρησιμοποιώντας το Βερολίνου του Ψυχρού Πολέμου ως θέρετρο επιχειρήσεων, η ταινία υπόσχεται πλούσια δράση, κατασκοπία και δολοπλοκίες. Η Theron απέκτησε τα δικαιώματα για την κινηματογραφική μεταφορά του graphic novel «The Coldest City» των Antony Johnston και Sam Hart. Τη μεταφορά της ιστορίας ανέλαβε ο Kurt Johnstad, ενώ η σκηνοθεσία είναι του David Leitch. Πλάι στην Theron εμφανίζονται οι James McAvoy, John Goodman, Tony Jones, Eddie Marsan και Sofia Boutella.

Στην ταινία η Theron υποδύεται τη μυστική πράκτορα Lorraine Broughton, η οποία αναλαμβάνει δράση όταν δολοφονείται ένας πράκτορας της ΜΙ6, λίγο πριν την πτώση του τείχους του Βερολίνου. Η ηρωίδα πρέπει να εντοπίσει μια λίστα την οποία προσπαθούσε να μεταφέρει στη Δύση ο πράκτορας της ΜΙ6, ώστε να μην αποκαλυφθούν οι ταυτότητες της ιδίας και άλλων μυστικών πρακτόρων. Η ταινία θα κάνει το πρεμιέρα της στο τέλος του καλοκαιριού.