Η Selma Blair έχει ένα «φονικό πάθος»

selma-blair Mario Anzuoni
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Η επερχόμενη τηλεοπτική σειρά «Heathers» αποτελεί μεταφορά της κλασικής ταινίας του Michael Lehmann.

Η ταινία «Φονικό Πάθος» με τη Winona Ryder, τον Christian Slater και την Shannen Doherty είναι μια από τις πιο καλτ μαύρες κωμωδίες εκδίκησης της δεκαετίας του '80 και σύντομα θα λάμψει στην μικρή οθόνη. Στην ταινία του 1988, η κεντρική ηρωίδα συνωμοτεί με έναν σκοτεινό ψυχοπαθή για να σκοτώσουν τα δημοφιλή παιδιά της πόλης τους που συνεχώς την ταλαιπωρούν.

Η Winona Ryder και ο Christian Slater πρωταγωνίστησαν στην ταινία του Michael Lehmann.

Πρόσφατα το Deadline αποκάλυψε πως το δίκτυο Paramount έχει έρθει σε συμφωνία με την Selma Blair για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά, με την ίδια να επιβεβαιώνει τις φήμες ανεβάζοντας μια σχετική φωτογραφία στο Instagram.

Do I look like step Mother Theresa ? @heathers #paramountnetwork2018

A post shared by Selma Blair (@therealselmablair) on

Η ανθολογία της Paramount θα διαδραματίζεται στις μέρες μας, με την ηρωίδα Veronica Sawyer να έχει αντιμετωπίσει τρεις διαφορετικές και μοχθηρές κοπέλες που λέγονται Heather. Τον ρόλο της Sawyer έχει αναλάβει η Grace Victoria Cox, ενώ η Brendan Scannell θα ενσαρκώσει την Heather Duke, την οποία ενσάρκωσε στην πρωτότυπη ταινία η Doherty. Σύμφωνα με το Deadline, η Selma Blair θα ενσαρκώσει την άπληστη μητριά της Heather Duke. Στη σειρά θα εμφανιστούν οι James Scully, Melanie Field και Jasmine Mathews, ενώ η Shannen Doherty αναμένεται να έχει ορισμένες έκτακτες συμμετοχές.