Adele και Daniel Craig στο «στόχαστρο» του Τζέιμς Μποντ

adele-daniel-craig
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Οι παραγωγοί φαίνεται πως έχουν έρθει σε συμφωνία με τον ηθοποιό για να επιστρέψει στον ρόλο του «007».

Στο ποδόσφαιρο λέγεται πως «ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει» και έτσι η παραγωγός του Τζέιμς Μποντ, Barbara Broccoli, ελπίζει να καταφέρει να πείσει το «δίδυμο» Daniel Craig και Adele να επιστρέψει μαζί στην 25η ταινία της σειράς.

Ο Daniel Craig φαίνεται πως θα παίξει τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ για άλλη μια φορά.

Η περίπτωση του Daniel Craig είναι γνωστή εδώ και κάποιον καιρό, με τον ηθοποιό να έχει εκφράσει τις αμφιβολίες του στο παρελθόν για τη συνέχειά του στον ρόλο, καθώς και την προθυμία των παραγωγών να γυρίσουν άλλη μια ταινία μαζί του. Αντίστοιχα, οι παραγωγοί θέλουν την Adele για την επόμενη ταινία, αφού το τραγούδι που ερμήνευσε στο «Skyfall» υπήρξε ένα από τα highlight της ταινίας, η οποία είναι και η πιο πετυχημένη της σειράς. Το single είχε ως αποτέλεσμα η Adele να κερδίσει ένα Όσκαρ, ένα Γκράμι και μια Χρυσή Σφαίρα.

Τα σημάδια για μια επιστροφή της Adele είναι θετικά.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, φαίνεται πως οι δυο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία, με τον Craig να ενσαρκώνει τον θρυλικό πράκτορα για πέμπτη φορά. Η ίδια πηγή εξήγησε πως δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την Adele, σημειώνοντας όμως πως η τραγουδίστρια λάτρεψε την εμπλοκή της στο «Skyfall», οπότε υπάρχουν «θετικά σημάδια».