Ζητείται Αλαντίν από την Disney

Jasmine-aladdin
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Naomi Scott και Tara Sutaria είναι τα φαβορί για τον ρόλο της Γιασμίν στο ριμέικ του Guy Ritchie.

Ο Will Smith μπορεί να έχει συμφωνήσει να ενσαρκώσει το μαγικό Τζίνι στο ριμέικ του «Αλαντίν», αλλά η Disney τα έχει «βρει σκούρα» στην αναζήτηση του ηθοποιού για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας. Τόσο ο Riz Ahmed και ο Dev Patel έχουν προταθεί για τον ρόλο, αλλά η Disney φαίνεται πως προτιμά να δώσει μια ευκαιρία σε έναν άγνωστο ηθοποιό.

Ο Will Smith θα παίξει τελικά το Τζίνι στο ριμέικ του Guy Ritchie.

Άρθρο του Hollywood Reporter αποκαλύπτει πως πάνω από 2.000 ηθοποιοί έχουν περάσει από τα δοκιμαστικά για τον ρόλο του Αλαντίν και της Γιασμίν. Η Disney ψάχνει για ηθοποιούς με μεσοανατολίτικη ή ινδική καταγωγή, στη ηλικία των 20, που να μπορούν παράλληλα να χορέψουν και να τραγουδήσουν, κάτι το οποίο δυσκολεύει την αναζήτηση. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως τα φαβορί για τον ρόλο της Γιασμίν είναι η Βρετανίδα Naomi Scott και η Ινδή Tara Sutaria.

Ο ρόλο της Γιασμίν ενδέχεται να πάει στην Noami Scott ή την Tara Sutaria.

Πέραν του Smith που θα αναλάβει τον ρόλο που υποδύθηκε ο Robin Williams στην κλασική animated ταινία του 1992, η Disney φημολογείται πως τα έχει βρει με τον Tom Hardy για τον ρόλο του Τζαφάρ. Με τον Ritchey να έχει προγραμματίσει να ξεκινήσει τα γυρίσματα τον Αύγουστο, όμως, η Disney θα πιεστεί για να βρει τον κατάλληλο ηθοποιό για τον ρόλο του Αλαντίν.