Άνδρες από τον Άρη, οι γυναίκες από την Αφροδίτη στη μεγάλη οθόνη;

fula
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Η Legendary Entertainment σκοπεύει να κυκλοφορήσει τουλάχιστον δυο ταινίες βασισμένες στο βιβλίο του John Gray.

Ένα από τα μεγαλύτερα bestseller της δεκαετίας του 1990, το «Άνδρες από τον Άρη, γυναίκες από την Αφροδίτη» του John Gray για τις σχέσεις των δύο φύλων, θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη από την Legendary Entertainment. Το βιβλίο του Gray έχει στόχο να δείξει με παραστατικό τρόπο πως τα δύο φύλα είναι μεν διαφορετικά μεταξύ τους – σκέπτονται, αισθάνονται, αντιδρούν και αντιλαμβάνονται τον κόσμο με διαφορετικό τρόπο – αλλά παράλληλα είναι συμβατά.

Το στούντιο του Χόλυγουντ απέκτησε τα δικαιώματα της κινηματογραφικής μεταφοράς του βιβλίου αυτή την εβδομάδα και σκοπεύει να γυρίσει «τουλάχιστον» δυο ταινίες βασισμένες σε αυτό. Η πρώτη απευθύνεται στη Δύση, ενώ η δεύτερη θα είναι προσαρμοσμένη στο κοινό της Κίνας, όπου ο Gray είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα στούντιο επιχειρεί να μεταφέρει το βιβλίο του Gray στη μεγάλη οθόνη. Το 2012, η Lionsgate βρισκόταν σε συζητήσεις με την Reese Witherspoon προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στη δική της εκδοχή, η οποία θα θύμιζε πρόσφατες ρομαντικές κωμωδίες όπως το «Απλώς δεν σε γουστάρει» και το «Πώς να χωρίσετε σε 10 μέρες». Οι συζητήσεις όμως ατόνισαν και τελικά τα σχετικά δικαιώματα επέστρεψαν στον Gray