Ο Stallone δεν θα εμφανιστεί στο ινδικό ριμέικ του «Ράμπο»

sylvester-stallone Evan Agostini
ΤΡΙΤΗ, 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Η συνέχεια του «Creed» ενδέχεται να περιλαμβάνει άλλον ένα φίλο «από τα παλιά».

Μέσω εκπροσώπου του, ο Sylvester Stallone έκανε σαφές πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εμφανιστεί ή να εμπλακεί με οποιονδήποτε τρόπο στο ινδικό ριμέικ του «Ράμπο: Το πρώτο αίμα» από τον Siddharth Anand με τον Tiger Shroff στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης τόνισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με το εγχείρημα του Ινδού συναδέλφου του, αλλά ήθελε να καταστήσει σαφές ότι δεν έχει σχέση με αυτό.

Ο Ινδός αστέρας Tiger Shroff είχε μιλήσει για το ριμέικ που σχεδιάζει στο φετινό φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών. Στο ριμέικ, ο Ράμπο είναι ο τελευταίος επιζών μιας επίλεκτης ομάδας ειδικών δυνάμεων του ινδικού στρατού και επιστρέφει σπίτι του για να ανακαλύψει έναν νέο πόλεμο. Τότε αναγκάζεται να καταφύγει στις επικίνδυνες ζούγκλες και στις παγωμένες βουνοκορφές των Ιμαλαΐων, όπου και σκορπά τον όλεθρο και την καταστροφή. Ο ίδιος ο Shroff, αφού εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Stallone και τους δημιουργούς της πρωτότυπης ταινίας, τόνισε πως στόχος τους είναι να επαναφέρει τον κλασικό action hero στον ινδικό κινηματογράφο, κάτι το οποίο λείπει τα τελευταία 20-25 χρόνια, καθώς οι μεγαλύτερες παραγωγές τείνουν να είναι ανάλαφρες ρομαντικές κωμωδίες.

Ο γιος του Ιβάν Ντράγκο ενδέχεται να εμφανιστεί στην συνέχεια του «Creed».

Αυτόν τον καιρό, ο Stallone εργάζεται πάνω στο σενάριο της συνέχειας του «Creed» και πρόσφατα άφησε να εννοηθεί πως ο ήρωας της ταινίας ενδέχεται να αντιμετωπίσει τον γιο του Ιβάν Ντράγκο (Dolph Lundgren), τον Σοβιετικό μποξέρ που σκότωσε τον πατέρα του Απόλο Κριντ (Carl Weathers) μέσα στο ρινγκ, στο «Ρόκι 4». Η MGM ευελπιστεί πως τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν μέσα στο επόμενο έτος.