Μια πρώτη ματιά στον νεαρό Chewbacca

star-wars-chewbacca
ΤΡΙΤΗ, 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Ο Ron Howard έγινε πρόσφατα ο νέος σκηνοθέτης της ταινίας για τον Han Solo, αντικαθιστώντας το δίδυμο Phil Lord και Chris Miller.

Η αλλαγή στη σκυτάλη προέκυψε λόγω των αμφιβολιών της Disney αναφορικά με τις πρακτικές των Lord και Miller. Σύμφωνα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, οι πρώην σκηνοθέτες της ταινίας φέρονται να επέτρεπαν στους ηθοποιούς να αυτοσχεδιάζουν περισσότερο από όσο θα ήθελε η Disney. Έτσι ο Ron Howard έγινε ο εκλεκτός της Disney, o οποίος πρόσφατα ανέβασε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα, αποκαλύπτοντας τον νεότερο Chewbacca.

Η ταινία για τον Han Solo εντάσσεται στην ανθολογία αυτοτελών κυκλοφοριών που λειτουργούν συμπληρωματικά με τις τριλογίες των Star Wars, όπως το «Rogue One». Μετά λοιπόν την ιστορία για το πώς κλάπηκαν τα σχέδια του Death Star, η Disney θα αφηγηθεί την ιστορία του Han Solo και το πώς έγινε ο αξιαγάπητος, αλλά συνάμα επικίνδυνος λαθρέμπορος. Από αυτή την ιστορία δεν θα μπορούσε να λείπει και ο πιστός Wookiee, συνεργάτης του Chewbacca, και λογικά θα μάθουμε επιτέλους πώς γνωρίστηκαν οι δυο.

Vanity Fair / Annie Leibovitz

Tο «Star Wars: The Last Jedi» κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 14 Δεκεμβρίου.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αναλάβει ο Alden Ehrenreich, ενώ ο Joonas Suotamo θα ενσαρκώσει τον νεότερο Chewie. Μαζί τους θα εμφανιστούν οι Woody Harrelson, Donald Glover, Emilia Clarke και Phoebe Waller-Bridge. Παρά την αλλαγή στην καρέκλα του σκηνοθέτη, τα σχέδια της Disney δεν έχουν αλλάξει, και η ταινία – η οποία για την ώρα δεν έχει τίτλο – θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου του 2018. Το όγδοο επεισόδιο της κεντρικής ιστορίας του «Πόλεμος των Άστρων», το «Star Wars: The Last Jedi», θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 14 Δεκεμβρίου.