Η Rihanna έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα του «Βαλέριαν»

valerian
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Η ταινία επιστημονικής φαντασίας θα κάνει την πρεμιέρα της στις ελληνικές αίθουσες στις 31 Αυγούστου.

Φορώντας μια εντυπωσιακή τουαλέτα που περισσότερο συνηθίζεται στα Όσκαρ, η Rihanna έδωσε έναν ξεχωριστό, δραματικό και «αριστοκρατικό» τόνο στην πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας, «Ο Βαλέριαν και η πόλη με τους χίλιους πλανήτες», που έγινε στο Λος Άντζελες.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός εμφανίστηκε με μια ροζ παστέλ δημιουργία του Giambattista Valli και ένα ζευγάρι παπούτσια Manolo Blahnik που τόνιζαν τις καλοσχηματισμένες γάμπες της. Η Rihanna είχε φορέσει ένα αντίστοιχο φόρεμα στα βραβεία Γκράμι του 2015, πάλι από τον Giambattista Valli.

Στην πρεμιέρα της ταινίας εμφανίστηκε και η πρωταγωνίστρια Cara Delevingne, φορώντας μια αστραφτερή δημιουργία από τη φθινοπωρινή συλλογή της Iris van Herpen, κοσμήματα Repossi και σανδάλια Jimmy Choo. Το ημιδιάφανο μεταλλικό φόρεμα της ηθοποιού ξεχώρισε για την αισθητική της δεκαετίας του 1920.

Στην ταινία του Luc Besson πρωταγωνιστεί ο Dane DeHaan.

Η ταινία επιστημονικής φαντασίας είναι βασισμένη στο old-school γαλλικό comic «Valerian and Laureline» των Pierre Christin και Jean-Claude Mézières, ενώ θεωρείται από τις ακριβότερες γαλλικές παραγωγές μέχρι σήμερα, με τον σκηνοθέτη της Luc Besson να έχει δηλώσει ότι η πραγματοποίησή της ήταν ένα από τα όνειρα ζωής του. Η ταινία θα προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες στις 31 Αυγούστου.