Στην Amazon τελικά η πρώτη τηλεοπτική σειρά της Julia Roberts

julia-roberts1
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Η σειρά «Homecoming» θα είναι βασισμένη στο ομώνυμο πετυχημένο podcast που προτάθηκε για βραβείο Peabody.

Η νέα τηλεοπτική σειρά «Homecoming» με την Julia Roberts από τον δημιουργό του Mr. Robot Sam Esmail θα προβάλλεται τελικά από τις υπηρεσίες streaming της Amazon για δύο τουλάχιστον κύκλους. Αυτός θα είναι ο πρώτος τηλεοπτικός ρόλος για την Roberts, η οποία έχει κάνει αρκετές έκτακτες εμφανίσεις στο παρελθόν.

Η σειρά είναι βασισμένη πάνω στο ομώνυμο podcast της Gimlet Media που έκανε θραύση όταν ξεκίνησε πέρσι (με την Catherine Keener στον πρωταγωνιστικό ρόλο) και επικεντρώνεται στους διαλόγους μεταξύ μιας ψυχολόγου που εργάζεται σε μυστική κυβερνητική βάση και ενός στρατιώτη ο οποίος προσπαθεί να επιστρέψει σπίτι του. Η τεράστια επιτυχία είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας πόλεμος προσφορών μεταξύ των παραγωγών της μικρής αλλά και της μεγάλης οθόνης.

Στο podcast έχουν εμφανιστεί μεγάλα ονόματα όπως ο Oscar Isaac, η Amy Sedaris και ο David Cross, οπότε, λογικά, η Amazon θα επιχειρήσει να έρθει σε συμφωνία με αντίστοιχα μεγάλα ονόματα, ώστε να πλαισιώσει την Roberts. Το σενάριο της τηλεοπτικής εκδοχής του «Homecoming» θα φέρει την υπογραφή των δημιουργών του podcast, Eli Horowitz και Micah Bloomberg, ενώ η σκηνοθεσία θα είναι του Esmail. Ο πρώτος κύκλος του podcast αποθεώθηκε από κριτικούς και κοινό, ενώ ήταν φιναλίστ στα βραβεία Peabody του 2016. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς ξεκίνησε την Τετάρτη 19 Ιουλίου.