Ο Τζέιμς Μποντ αναλαμβάνει νέα αποστολή το 2019

tzeims-mpont-oplo
ΤΡΙΤΗ, 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Άγνωστο παραμένει εάν ο Daniel Craig θα επιστρέψει στον ρόλο ή εάν θα επιλεγεί τελικά ένας νέος ηθοποιός.

Μπορεί οι παραγωγοί του «Τζέιμς Μποντ», Michael G. Wilson και Barbara Broccoli, να μην έχουν έρθει ακόμα σε νέα συμφωνία με τον Daniel Craig, αλλά ανακοίνωσαν πως ο μυστικός πράκτορας «007» θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη το 2019. Ο Craig πάντως παραμένει η πρώτη επιλογή των παραγωγών, ενώ γίνονται προσπάθειες για να συμμετέχει η Adele ξανά στο soundtrack της νέας ταινίας .

Οι παραγωγοί του Τζέιμς Μποντ θέλουν την Adele και τον Daniel Craig στην νέα ταινία.

Όπως αποκαλύπτει η σχετική ανακοίνωση των παραγωγών, η πρεμιέρα της ταινίας στις ΗΠΑ έχει προγραμματιστεί για τις 8 Νοεμβρίου του 2019, οπότε λογικά η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την ίδια περίοδο. Επίσης, έγινε γνωστό πως ο Robert Wade και ο Neal Purvis θα αναλάβουν τη συγγραφή του σεναρίου της νέας ταινίας. Το συγκεκριμένο δίδυμο έχει εργαστεί τις πρόσφατες ταινίες του Τζέιμς Μποντ «Casino Royale», «Skyfall» και «Spectre». Αντίθετα, το ποιος θα κάτσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη παραμένει άγνωστο.

Η τελευταία ταινία του Τζέιμς Μποντ ήταν το «Spectre» του 2015.

Ο τίτλος της ταινίας για την ώρα είναι «Bond 25», ο οποίος προφανώς θα αλλάξει όταν γραφτεί το σενάριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει από τις ΕΟΝ και MGM, αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το ποιο στούντιο θα αναλάβει τη διανομή της ταινίας. Η Sony υπήρξε διανομέας των τελευταίων ταινιών της σειράς με τον Daniel Craig, αλλά υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον από άλλα στούντιο.