Ποια θα είναι τελικά η νέα Barbie;

barbie
ΤΡΙΤΗ, 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Μετά την αρνητική απάντηση της Amy Schumer, η Sony στρέφεται στην Anne Hathaway.

Η παραγωγή της επόμενης ταινίας με την Barbie έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα και καθυστερήσεις, μετά το οριστικό όχι της Amy Schumer. Ο νέος στόχος των παραγωγών της ταινίας για τον πρωταγωνιστικό ρόλο φαίνεται τώρα πως είναι η Anne Hathaway. Η ταινία βρίσκεται στο στάδιο σχεδιασμού για αρκετό καιρό, με το σενάριο να έχει γραφτεί αρκετές φορές.

Η Amy Schumer τελικά δεν θα παίξει την Barbie.

Η Sony, η οποία αγόρασε τα σχετικά δικαιώματα για την παραγωγή της ταινίας, στράφηκε αρχικά στη Schumer για να παίξει την Barbie σε μια ταινία που θα συνδύαζε animation και live action. Βάσει του σεναρίου της Hilary Winston, το οποίο είχε επιλεγεί από την Mattel και τους παραγωγούς της ταινίας, η Barbie θα συνειδητοποιούσε πως δεν ανήκει στον κόσμο των φαινομενικά τέλειων ανθρώπων και φεύγει από το ειδυλλιακό, φανταστικό τόπο της για να έρθει στον «πραγματικό» κόσμο, όπου τελικά θα βρει την αποδοχή την οποία αναζητούσε.

H Sony εξετάζει την περίπτωση της Anne Hathaway.

Όπως φαίνεται, η στροφή στη Hathaway ενδεχομένως σημαίνει και μια αλλαγή στην υπόθεση της ταινίας. Αναφορικά με την καρέκλα του σκηνοθέτη, οι παραγωγοί βρίσκονται σε συζητήσεις με την Alethea Jones, αλλά ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα.