Νέος σεναριογράφος στο «Star Wars: Episode IX»

star-wars
ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Τα γυρίσματα του τρίτου επεισοδίου της sequel τριλογίας αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο.

Η εξαγορά της Lucasfilm από την Disney έδωσε μια μεγάλη πνοή στον «πολύ, πολύ μακρινό Γαλαξία, κάπου μακριά», με τους φανς των ταινιών «Star Wars» να ικανοποιούνται σε μεγάλο βαθμό από τα «Επεισόδιο 7 - Η Δύναμη Ξυπνά» και «Rogue One». Με την επερχόμενη ταινία για τον Han Solo όμως να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, η φήμη ότι ο Jack Thorne έχει αναλάβει να ξαναγράψει το σενάριο του 9ου επεισοδίου της σειράς προκαλεί ανησυχίες στους φανς των Star Wars.

Lucas Arts

To «Rogue One» σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Ο Thorne έχει μεγάλη εμπειρία, έχοντας εργαστεί στο σενάριο του «Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί», καθώς και σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές όπως τα «National Treasure», «The Last Panthers», «The Fades» και «Skins». Αυτό τον καιρό γράφει το σενάριο για ένα επεισόδιο της ανθολογίας «Philip K. Dick’s Electric Dreams», ενώ ήταν σεναριογράφος της ταινίας «Wonder» του Stephen Chbosky με την Julia Roberts και τον Owen Wilson που κυκλοφορεί το φθινόπωρο.

Ο αιφνίδιος θάνατος της Carrie Fisher, ο χαρακτήρας της οποίας παίζει σημαντικό ρόλο στο «Επεισόδιο 8: The Last Jedi», αναπόφευκτα έχει δημιουργήσει προβλήματα για το 9ο επεισόδιο της σειράς. Ο σκηνοθέτης του τρίτου επεισόδιο της sequel τριλογίας των «Πολέμων των Άστρων», Colin Trevorrow, έγραψε το πιο πρόσφατο σενάριο μαζί με τον τακτικό συνεργάτη του, Derek Connolly. Οι αλλαγές στους σεναριογράφους δεν είναι ασυνήθιστες στις ταινίες «Ο Πόλεμος των Άστρων» και το πιθανότερο είναι πως θα δώσει στο Trevorrow περισσότερο χρόνο να αφοσιωθεί στα σκηνοθετικά του καθήκοντα. Τα γυρίσματα του νέου επεισοδίου έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2018 και η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Ιούνιο του 2019.