Από τον Charles Bronson στον Bruce Willis

bruce-willis-death-wish-1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ριμέικ της κλασσικής ταινίας εκδίκησης του Michael Winner, «Ο εκτελεστής της νύχτας».

Ο Charles Bronson μεσουράνησε στο Χόλυγουντ πριν από 40 περίπου χρόνια, χάρη σε ταινίες εκδίκησης και γουέστερν όπως τον «Εκτελεστή της νύχτας» και το «Κάποτε στη Δύση». Όπως όλα τα καλά (και όχι τόσο καλά) πράγματα όμως, ήρθε η ώρα για ένα reboot/remake, αυτή την φορά με του «Εκτελεστή της νύχτας» με τον Bruce Willis στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Eli Roth στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Ο Charles Bronson πρωταγωνίστησε στην ταινία του Michael Winner το 1974.

Όπως μπορείτε να δείτε και από το τρέιλερ της ταινίας, η νέα εκδοχή του «Εκτελεστή της νύχτας» ακολουθεί σε μεγάλο βαθμό το σενάριο της ταινίας που γύρισε ο Michael Winner το 1974, με ορισμένες όμως αλλαγές. Η νέα ταινία διαδραματίζεται στους βίαιους δρόμους του Σικάγο, αντί για την Νέα Υόρκη. Ο Willis παίζει τον ρόλο του Dr. Paul Kersey, ενός φιλήσυχου χειρουργού ο οποίος αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του, όταν η σύζυγος του (Elizabeth Shue) και η κόρη του (Camila Morrone) δέχονται βάναυση επίθεση στο σπίτι τους.

Η νέα εκδοχή της ταινίας, με τον Bruce Willis στον πρωταγωνιστικό ρόλο, διαδραματίζεται στο Σικάγο.

Με την αστυνομία ανήμπορη να βοηθήσει τον Kersey, ο χειρουργός αποφασίζει να πάρει εκδίκηση και να απονέμει δικαιοσύνη. Καθώς ο αριθμός των νεκρών εγκληματιών αρχίζει να αυξάνεται, χάρη στην δράση του Kersey, η πόλη αναρωτιέται εάν ο μυστηριώδης εκτελεστής είναι φύλακας άγγελος ή απλά μια μηχανή θανάτου. Μαζί με τον Willis εμφανίζονται επίσης ο Vincent D’Onofrio, ο Dean Norris και η Kimberly Elise. Η ταινία θα κάνει το ντεμπούτο της το φθινόπωρο.