Τίτλοι τέλους για Anna Faris και Chris Pratt

anna-faris-chris-pratt

Η 40χρονη Anna Faris έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της σε κωμωδίες όπως American Pie και Scary Movie, ενώ ο 38χρονος Chris Pratt έχει πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων σε blockbuster όπως Jurassic Park, Guardians of the Galaxy κ.ά.

ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια του Hollywood ανακοίνωσε πως παίρνει διαζύγιο και οι φανς παραληρούν.

Η Anna Faris και ο Chris Pratt τραβούσαν τα βλέματα σε κάθε τους κοινή εμφάνιση, κάνοντας το hashtag #couplegoals να παίρνει φωτιά στα social media. Ήταν αναμφίβολα ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια του Hollywood ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε καθώς σήμερα, οι δυο ηθοποιοί μας αιφνιδίασαν ανακοινώνοντας πως παίρνουν διαζύγιο μετά από οχτώ χρόνια έγγαμου βίου. 

«Προσπαθήσαμε για πολύ καιρό και αισθανόμαστε πραγματικά απογοητευμένοι», γράφει ο Chris Pratt στο Facebook, με την Anna Faris να συμπληρώνει στο Twitter: «Ακόμη αγαπάμε ο ένας τον άλλον και θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε στιγμές μαζί».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε το 2007 στα γυρίσματα της ρομαντικής κομεντί «Take Me Home Tonight». Παντρεύτηκαν στο Μπαλί το 2009 και απέκτησαν έναν γιο. «Ο γιος μας έχει δύο γονείς που τον υπεραγαπούν. Για χάρη του παιδιού θέλουμε να κρατήσουμε αυτήν την κατάσταση όσο γίνεται πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να προχωρήσουμε με τις ζωές μας» ανέφεραν σχετικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως ήταν φυσικό, η είδηση απογοήτευσε τους εκατομμύρια φανς του διάσημου ζευγαριού που έκτοτε ανεβάζουν μαζικά φωτογραφίες και memes απογοήτευσης στα social media.