Πώς σας φαίνεται η ιδέα του Leonardo DiCaprio ως Leonardo Da Vinci;

leonardo-dicaprio
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Η ζωή του μεγάλου καλλιτέχνη και διανοητή της Αναγέννησης θα αποτελέσει το θέμα του επόμενου project του ηθοποιού.

Ο Leonardo Da Vinci είναι αναμφίβολα μια από τις μεγαλύτερες φυσιογνωμίες της Αναγέννησης, αφού πέραν του μεγάλου καλλιτεχνικού έργου του, διακρίθηκε ως πρωτοποριακός εφευρέτης και διανοητής. Παρά το γεγονός ότι συχνά κατατάσσεται στην ίδια κατηγορία με τον Albert Einstein και τον Isaac Newton για την συμβολή του στον δυτικό κόσμο, η ιστορία της ζωής του έχει μεταφερθεί αποσπασματικά στην μεγάλη οθόνη, εστιάζοντας περισσότερα στα έργα και τις ιδέες του, παρά στον ίδιο. Αυτό όμως σύντομα θα αλλάξει, αφού καθώς η Paramount έχει αναλάβει την παραγωγή μιας ταινίας με θέμα την ζωή του Da Vinci.

Corbis

Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, ο Leonardo DiCaprio θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία η οποία θα βασίζεται στο έργο του Walter Isaacson, ο οποίος έχει γράψει ένα βιβλίο για τον μεγάλο διανοητή και εφευρέτη. Η Paramount έδωσε σκληρή μάχη με την Universal και απέκτησε τα δικαιώματα της κινηματογραφικής μεταφοράς του βιβλίου, καταθέτοντας τελικά μεγαλύτερη προσφορά. Στην συνέχεια, η εταιρεία παραγωγής του DiCaprio, η Appian Way ήταν η πρώτη που ήρθε σε συμφωνία με την Paramount, γεγονός που έδωσε τροφή στην φημολογία για εμπλοκή του ηθοποιού στην ταινία.

Είναι αρκετά νωρίς για να ξεκαθαριστεί εάν ο ρόλος του DiCaprio θα είναι μπροστά ή πίσω από την κάμερα, αφoύ έχει αρκετά project στον ορίζοντα. Πέραν των ταινιών όπου έχει θα εκτελεί χρέη παραγωγού, ο DiCaprio αναμένεται να εμφανιστεί στις ταινίες «The Devil In The White City» και «Killers Of The Flower Moon».