Η κατασκήνωση του «Παρασκευή και 13» ανοίγει τις πόρτες του

camp-crystal-lake-friday-13th
ΤΡΙΤΗ, 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Προσέξτε μονάχα τις συμβουλές των ντόπιων και καλό είναι να έχετε ένα σχέδιο διαφυγής.

Ο Jason Voorhees είναι ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς σχιζοφρενείς δολοφόνους της μεγάλης οθόνης, έχοντας ως «ορμητήριο» την κατασκήνωση Crystal Lake. Όταν ήταν παιδάκι πνίγηκε στην λίμνη της κατασκήνωσης επειδή οι ενήλικες δεν τον πρόσεχαν καθώς αδυνατούσαν να συγκρατήσουν τις ορμόνες τους. Η μητέρα του τότε πήρε τα πράγματα στα χέρια της και ξεκίνησε ένα λουτρό αίματος, το οποίο συνέχισε ο αναστημένος γιος της.

Η κατασκήνωση έχει και μια ειδυλλιακή λίμνη.

Φέτος τον Οκτώβριο οι τολμηροί φαν της σειράς θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να περιηγηθούν στην κατασκήνωση No-Be-Bo-Sco, όπου έγιναν τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας. Η κατασκήνωση No-Be-Bo-Sco βρίσκεται στο Χάρντγουικ του Νιού Τζέρσεϋ και ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, μόλις για τέταρτη φορά μετά τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας το 1980. Η διεύθυνση της κατασκήνωσης σημείωσε πως θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων, τα οποία θα είναι διαθέσιμα μονάχα μέσω του διαδικτύου.

Μια συγκινητική επανένωση μάνας και γιου.

Όσοι ενδιαφερόμενοι θελήσουν να γραφτούν στην σχετική λίστα της κατασκήνωσης και ξοδέψουν τουλάχιστον 50 δολάρια σε merchandise, θα λάβουν ειδοποίηση για να αγοράσουν τα εισιτήρια νωρίτερα. Τα υπόλοιπα εισιτήρια θα διατεθούν μετά στους υπολοίπους που θα έχουν γραφεί στην λίστα. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, τα εισιτήρια αναμένονται να βγουν στην αγορά στις 28 Αυγούστου.