Η Gwyneth Paltrow εξομολογείται: «Στον έρωτα τα έχω κάνει θάλασσα»

gwynethpaltrow
ΠΕΜΠΤΗ, 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

«Εάν δεν έχεις καλή σχέση με τον σύντροφο, τα παιδιά και τους καλύτερους σου φίλους, είναι πραγματικά δύσκολο να είσαι πετυχημένος» εξήγησε η ηθοποιός.

Η Gwyneth Paltrow μπορεί να δίνει την εντύπωση πως έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση σε κάθε πτυχή της ζωής της, αλλά, όπως αποκαλύπτει η ίδια σε μια νέα συνέντευξή της, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, ειδικά στις ρομαντικές σχέσεις της. «Έχω κάνει θάλασσα τόσες σχέσεις. Είμαι στην πραγματικότητα πολύ καλή φίλη, καλή αδερφή, κόρη και μητέρα, αλλά είμαι πιο ευάλωτη και δύσκολη στον ρομαντικό τομέα» εξομολογήθηκε η 44χρονη ηθοποιός στο podcast «Girlboss» της Sophia Amoruso.

Μετά από περίπου δέκα χρόνια γάμου, η Paltrow και ο Chris Martin ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Μάρτιο του 2014. Τον τελευταίο καιρό η Paltrow βρίσκεται σε σχέση με τον τηλεοπτικό παραγωγό Brad Falchuck και τόνισε πως «χρειάστηκε πολλή δουλειά για να μπορέσω να έχω μια καλή ρομαντική σχέση». Σύμφωνα με την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, «χωρίς ποιοτικές σχέσεις» δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί πως είναι πετυχημένος. «Εάν λοιπόν δεν έχεις καλή σχέση με τον σύντροφό σου, τα παιδιά σου, τους καλύτερους σου φίλους, είναι πραγματικά δύσκολο να πει κανείς πως είναι πετυχημένος» εξήγησε η Paltrow.

Invision/AP / Jordan Strauss

Στη συνέχεια, η Paltrow αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε όταν ξεκίνησε το Goop, καθώς και στην αυστηρή κριτική που της ασκείται λόγω της επιφανούς θέσης της. Η ιστοσελίδα της ξεκίνησε με στόχο να προσφέρει, μεταξύ άλλων, ενημέρωση πάνω σε θέματα υγείας, αλλά πολλοί επικριτές έχουν τονίσει πως οι πληροφορίες που παρέχει είναι αβάσιμες (και πιθανότα επικίνδυνες), ενώ παράλληλα η ιστοσελίδα φαίνεται πως υπάρχει για να προωθεί σειρά προϊόντων. Σχολιάζοντας τις επικρίσεις, η Paltrow αντέτεινε πως υπάρχουν προκαταλήψεις απέναντι στις προσπάθειες της, ισχυριζόμενη πως πολλοί δυσκολεύονται να αποδεχτούν γυναίκες που λειτουργούν αυτόνομα.