Η Drew Barrymore ετοιμάζει μια ξεχωριστή ανθολογία τρόμου

drew-barrymore
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Στόχος του «Black Rose Anthology» είναι να αποτυπώσει τους πιο σκοτεινούς φόβους της ανθρωπότητας από μια γυναικεία σκοπιά.

Μετά από μια σειρά εμφανίσεων σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές τρόμου, τόσο ως ηθοποιός όσο και ως παραγωγός, η Drew Barrymore αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να δημιουργήσει τη δική της δραματική σειρά τρόμου με τίτλο «Black Rose Anthology», για λογαριασμό του αμερικάνικου τηλεοπτικού δικτύου The CW.

Η Barrymore έχει παίξει σε πολλές ταινίες τρόμου, όπως το «Scream».

Επικεφαλής της παραγωγής θα είναι η Jill Blotevogel, η οποία θα γράψει το σενάριο της σειράς. Το «Black Rose» θα αποτελείται από επεισόδια μιας ώρας, τα οποία θα γράφουν και θα σκηνοθετούν γυναίκες. Κάθε επεισόδιο της ανθολογίας θα αφηγείται και μια μοναδική ιστορία.

Το «Black Rose Anthology» φέρνει κατά νου την πετυχημένη σειρά «Black Mirror» του Charlie Brooker.

Ο στόχος της σειράς είναι να αποτυπώσει ορισμένους από τους πιο σκοτεινούς φόβους της ανθρωπότητας μέσα από μια γυναικεία προοπτική. Η ζήλεια, οι ενοχές, η καταπίεση, η παράνοια, η τρέλα, η σεξουαλικοποίηση και η επιβίωση θα αποτελέσουν θέματα για την φιλόδοξη παραγωγή. Ο προγραμματισμός βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο, οπότε δεν έχει γνωστό πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή των επεισοδίων.