Το καστ του Game of Thrones διασκευάζει Tom Waits

game-of-thrones
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το πιο σκληρό φολκ συγκρότημα του Westeros παίζει το «I Hope I Don’t Fall In Love With You» με ουκουλέλε και κιθάρα.

Η μουσική του «Game of Thrones» ταξίδεψε φέτος σε όλο τον κόσμο με την περιοδεία «Game of Thrones Live Concert», με τον συνθέτη Ramin Djwadi να αφήνει άφωνο το κοινό των παραστάσεων. Εκτός από τις αξέχαστες και δραματικές ερμηνείες της μουσικής, η παράσταση ξεχώρισε για τα πρωτοποριακά εφέ και τα εντυπωσιακά σκηνικά.

Ο Kristofer Hivju, ο οποίος ενσαρκώνει τον Tormund the Wildling, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram όπου διασκευάζει το «I Hope I Don’t Fall In Love With You» του Tom Waits. Στο τραγούδι τον συνοδεύουν οι συνάδελφοί του στο «Game of Thrones», Iain Glen (Ser Jorah), Rory McCann (The Hound) και Richard Dormer (Beric Dondarrion). Η διασκευή του κλασσικού τραγουδιού του Waits από το 1973 έγινε με ουκουλέλε και κιθάρα.

Ο έβδομος κύκλος της σειράς φαντασίας ολοκληρώθηκε και το ΗΒΟ ανακοίνωσε πως ο όγδοος και τελευταίος κύκλος θα αποτελείται από έξι επεισόδια. Ίσως αυτό να δώσει περισσότερο χρόνο στον Hivju και το συγκρότημά του για περισσότερες πρόβες και (γιατί όχι;) ορισμένες ζωντανές εμφανίσεις.