Woody Allen καλεί Liev Schreiber και Diego Luna

liev-schreiber-diego-luna
ΤΡΙΤΗ, 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το υπέρλαμπρο καστ της επόμενης του ταινίας του Αμερικανού σκηνοθέτη ήδη περιλαμβάνει τον Jude Law, την Selena Gomez και την Elle Fanning.

Η νέα ταινία του Woody Allen με τίτλο «Wonder Wheel» αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Νέας Υόρκης τον επόμενο μήνα, αλλά ο ίδιος ο σκηνοθέτης έχει ήδη αρχίσει να σχεδιάζει το επόμενο project του.

Το «Wonder Wheel», με πρωταγωνίστρια την Kate Winslet, κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 7 Δεκεμβρίου.

Όπως με όλες τις ταινίες του Allen, ειδικά τα τελευταία χρόνια, έτσι και η επόμενη θα έχει ένα υπέρλαμπρο καστ και, σύμφωνα με δημοσίευμα, ο σκηνοθέτης έχει έρθει σε συμφωνία με τον Liev Schreiber και τον Diego Luna. Το καστ ήδη περιλαμβάνει τους Jude Law, Selena Gomez, Elle Fanning, Timothée Chalamet, Annaleigh Ashford, Rebecca Hall, Cherry Jones, Will Rogers και Kelly Rohrbach.

Reuters / Lucas Jackson

O Woody Allen έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται πάνω στην επόμενη ταινία του.

Για την ώρα δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό για αυτή την παραγωγή (άλλωστε έχει να εστιάσει πάνω στην προώθηση του «Wonder Wheel»), αλλά μπορεί να είμαστε βέβαιοι ότι η ταινία θα έχει πιασάρικο τίτλο και τζαζ soundtrack, όπως συνηθίζει ο Allen. Αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία θα έχει τη στήριξη της Amazon, δείχνοντας έτσι πως ακόμα και οι μεγαλύτεροι σκηνοθέτες μαθαίνουν να προσαρμόζονται και να αφομοιώνουν νέες τεχνολογίες και πρακτικές.