«Stranger Things», «Big Little Lies» και «Westworld» ξεχώρισαν στα Creative Arts Emmys

emmys
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο «πρώτος γύρος» των τηλεοπτικών βραβείων πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η σειρά επιστημονικής φαντασίας και τρόμου «Stranger Things» και η μαύρη κωμική σειρά «Big Little Lies» ήταν οι μεγάλοι νικητές στα Creative Arts Emmy Awards. Πρόκειται για τον «πρώτο γύρο» των βραβείων, με έμφαση στο τεχνικό κομμάτι των τηλεοπτικών παραγωγών, όπως φωτισμός, μοντάζ και κινηματογραφία.

Τα Creative Arts Awards θεωρούνται «προπομπός» των Primetime Emmy Awards. Εάν δηλαδή μια σειρά κερδίσει πολλά βραβεία στις τεχνικές κατηγορίες των Creative Arts, συχνά τα καταφέρνει αντίστοιχα καλά στα «μεγάλα» βραβεία.

Στην επίσημη τελετή που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, ξεχώρισαν οι σειρές «Stranger Things» και «Westworld» με πέντε βραβεία η καθεμία, καθώς και το «Big Little Lies». Η μουσική των Kyle Dixon και Michael Stein του «Stranger Things» απέσπασε το βραβείο για το καλύτερο πρωτότυπο μουσικό θέμα, ενώ το «Big Little Things» κέρδισε το βραβείο καλύτερης μουσικής διεύθυνσης για το επεισόδιο «You Get What You Need». To «Westworld» κέρδισε τα βραβείο για ειδικά εφέ και δημιουργικά επιτεύγματα.

Δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις, με την Melissa McCarthy και τον Dave Chappelle να τιμώνται με το βραβείο καλύτερου guest ηθοποιού σε κωμική σειρά για τις έκτακτες εμφανίσεις τους στη θρυλική σειρά «Saturday Night Live». Στα αντίστοιχα βραβεία για δραματικές σειρές, ο Gerald McRaney κέρδισε το βραβείο καλύτερου guest ηθοποιού για το «This Is Us» και η Alexis Bledel για την εμφάνισή της στο «The Handmaid’s Tale».