O Denzel Washington με Ευγένιο Ο’ Νιλ στο Broadway

denzel-washington
ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Θα πρωταγωνιστήσει στο «Ο παγοπώλης έρχεται».

Τέσσερα χρόνια μετά την παράσταση «A Raisin in the Sun, ο Denzel Washington επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι και δη σε εκείνο του Broadway, για να πρωταγωνιστήσει στο «Ο παγοπώλης έρχεται» του Ευγένιου Ο’ Νιλ.

Πρόκειται για ένα έργο, που γράφτηκε το 1939 και εκδόθηκε το 1946, χρονιά την  οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο στο περίφημο θέατρο της Νέας Υόρκης, σε σκηνοθεσία Eddi Dowling. Δεκαετίες μετά, το 1973 μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη από τον John Frankenheimer, με τους Lee Marvin, Fredric March, Robert Ryan, Jeff Bridges.

Την άνοιξη του 2018, το «Ο παγοπώλης έρχεται» θα ζωντανέψει στη σκηνή του Bernard B. Jacobs Theater, με τον 62χρονο χολιγουντιανό σταρ να υποδύεται τον Theodore "Hickey" Hickman, ήρωα τον οποίο ενσάρκωσε τελευταία, το 1999 ο Kevin Spacey.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου

1912. Οι θαμώνες ενός παλιού σαλούν μαζεύονται για μια βραδιά γεμάτη ουίσκι και χαμένα όνειρα, όταν ο "Hickey" καταφτάνει. Αυτός τους λέει ότι μπορεί να αποκαταστήσει τη λογική, με το να τους αποβάλει τα τρελά τους όνειρα και να τους προσγειώσει στην πραγματικότητα. Αλλά ο ένας ειδικά, ο Larry, ένας πρώην αναρχικός, δεν πείθεται και έχει χάσει κάθε ελπίδα για ζωή, αναμένοντας μονάχα τον θάνατο.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ