Ο Nicolas Cage θα παλέψει με έναν λευκό ιαγουάρο στην επόμενη ταινία του

nicolas-cage
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Τα γυρίσματα του «Primal» θα ξεκινήσουν μέσα στον Οκτώβριο στο Πουέρτο Ρίκο.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Nicolas Cage έχει γίνει γνωστός τόσο για τις προσεκτικές επιλογές του, όσο και τις μελοδραματικές ερμηνείες του. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην γνωρίζει πια τα αντίστοιχα επίπεδα επιτυχίας και δημοφιλίας, εντούτοις, συνεχίζει σταθερά ως ένα από τα μεγάλα ονόματα του Χόλλυγουντ.

Όπως ανακοινώθηκε στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο, ο Cage θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Primal» που θα σκηνοθετήσει ο Nick Powell σε σενάριο του Richard Leder. Ο κεντρικός ήρωας που θα ενσαρκώσει ο Cage είναι ένας κυνηγός μεγάλων ζώων για ζωολογικούς κήπους, ο οποίος βρίσκεται παγιδευμένος μέσα σε ένα ελληνικό φορτηγό πλοίο.

BBC / TEAM Network

Στο πλοίο αυτό υπάρχουν πολλά επικίνδυνα ζώα, συμπεριλαμβανομένου και ενός εξαιρετικά σπάνιου λευκού ιαγουάρου. Στο ίδιο πλοίο υπάρχει και ένας κρατούμενος που εκδίδεται κρυφά στις ΗΠΑ, ο οποίος ελευθερώνει τα ζώα. Κάπου εκεί ξεκινούν τα μεγάλα βάσανα για τον κυνηγό.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που έγινε στο φεστιβάλ, η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει στις 23 Οκτωβρίου στο Πουέρτο Ρίκο. Το «Primal» είναι η πρώτη παραγωγή της Wonderfilm Media.