Eναλλακτικά φινάλε για τον τελευταίο κύκλο του «Game of Thrones»

game-of-thrones
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Οι παραγωγοί ελπίζουν με αυτό τον τρόπο να αντιμετωπίσουν τα φαινόμενα διαρροών και τα spoilers.

Οι κυβερνοεπιθέσεις και οι διαρροές επεισοδίων του «Game of Thrones» υπήρξαν μεγάλο πρόβλημα για το HBO. Παρά το γεγονός ότι τα προβλήματα αυτά δεν φαίνεται να είχαν ιδιαίτερα αρνητική επίπτωση, το τηλεοπτικό δίκτυο έχει πάρει τα μέτρα του για να αποφύγει αντίστοιχα καταστάσεις στην επόμενη και τελευταία σεζόν.

Μιλώντας στο Moravian College την περασμένη εβδομάδα, ο διευθυντής προγραμματισμού του δικτύου Casey Bloys αποκάλυψε πως θα γυριστούν εναλλακτικές εκδοχές για το φινάλε της σειράς «ώστε να μην ξέρει πραγματικά κανένας τι θα συμβεί». Όπως εξήγησε στη συνέχεια, αυτό είναι σχεδόν απαραίτητο για μια μεγάλης διάρκειας σειρά, ώστε να μην μαθαίνει το κοινό την εξέλιξη της πλοκής. Με τις εναλλακτικές εκδοχές, οι παραγωγοί ευελπιστούν να αποφύγουν τα spoilers μέχρι την τελευταία στιγμή, αφού ούτε το καστ της σειράς θα γνωρίζει ποιο θα είναι το πραγματικό φινάλε.

Τα γυρίσματα του όγδοου και τελευταίου κύκλου του «Game of Thrones» θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα προβληθεί, αλλά λογικά θα κάνει την πρεμιέρα του το 2018 ή το 2019. Ο έβδομος κύκλος της σειράς θα κυκλοφορήσει σε Blu-ray και DVD τον Δεκέμβριο, όπου θα συμπεριλαμβάνεται ένα animated ντοκιμαντέρ για την ιστορία χιλιάδων ετών του Westeros. Μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ, στην αφήγηση του οποίου συμμετέχει το καστ της σειράς, πατώντας εδώ.