Ο James Cameron ετοιμάζει τηλεοπτικό reboot στα «Αληθινά ψέματα»

true-lies-schwarzenegger
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ποιος θα είναι άραγε ο τηλεοπτικός Arnold Schwarzenegger;

Τα ριμέικ «κλασσικών» ταινιών και σειρών δεν πρέπει να προκαλούν έκπληξη πια, αφού αποτελούν «σίγουρες» λύσεις για τα στούντιο παραγωγής. Η νεότερη τέτοια περίπτωση είναι το φημολογούμενο reboot της περιπέτειας «Αληθινά ψέματα» με τον Arnold Schwarzenegger.

Η Jamie Lee Curtis συμπρωταγωνίστησε στην ταινία ως σύζυγος του μυστικού πράκτορα Harry Tasker, που ενσάρκωσε ο Schwarzenegger.

Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, ο σκηνοθέτης της πρωτότυπης ταινίας, ο James Cameron, έχει συμφωνήσει να εργαστεί ως παραγωγός στο τηλεοπτικό reboot της κλασικής περιπέτειας. Το άρθρο σημειώνει πως η σειρά θα δημιουργηθεί για λογαριασμό του δικτύου Fox, με τον σκηνοθέτη και παραγωγό McG να αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο σε αυτή. Σεναριογράφος της σειράς αναμένεται να είναι ο Marc Guggenheim, ένας εκ των δημιουργών της σειράς «Arrow». Μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει άλλα ονόματα για την παραγωγή, ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον ποιος θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα του ατρόμητου υπερκατάσκοπου της ταινίας.

AP / Joel Ryan

Ο Cameron έχει βάλει μπρος σχέδια και για ένα reboot του «Εξολοθρευτή».

Ο McG έχει αρκετή εμπειρία στην μεταφορά τηλεοπτικών σειρών στην μεγάλη οθόνη (όπως με το «Οι άγγελοι του Τσάρλι»), αλλά και αντίστροφα, αφού εργάστηκε ως εκτελεστικός παραγωγός στην τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας «Φονικό όπλο». Παράλληλα, ο σκηνοθέτης φέρεται να έχει βάλει ψηλά στις προτεραιότητες του το τηλεοπτικό reboot της ταινίας του 1994, έχοντας πρόσφατα εγκαταλείψει ένα άλλο project για την Fox, το «9-1-1» των Ryan Murphy και Brad Falchuck.