Το «Game of Thrones» δεν τελειώνει μετά τον όγδοο κύκλο

game-of-thrones
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το HBO ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με σεναριογράφους για πέντε spin-off σειρές.

Μπορεί ο επόμενος κύκλος του «Game of Thrones» να είναι ο τελευταίος, ωστόσο οι θαυμαστές της σειράς δεν θα μείνουν παραπονεμένοι όπως φαίνεται, αφού το HBO βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για πέντε διαφορετικές spin-off σειρές. Η τελευταία πρόταση που εξετάζει το τηλεοπτικό δίκτυο ήρθε από τον βετεράνο σεναριογράφο του «Game of Thrones» Bryan Cogman.

Σύμφωνα με μια ανάρτηση του συγγραφέα των βιβλίων George R.R. Martin στο προσωπικό του blog, η σειρά που έχει προτείνει ο Cogman θα αποτελεί πρίκουελ της κεντρικής ιστορίας της σειράς. Επειδή λογικά δεν θα φτάσουν και οι πέντε σειρές στο στάδιο της παραγωγής, το HBO κρατά μυστικό το περιεχόμενο των προτάσεων.

Πέραν του Cogman, προτάσεις έχουν καταθέσει ο σεναριογράφος του «Kong: Η νήσος του κρανίου» Max Borenstein, η Jane Goldman («Kingsman: Η μυστική υπηρεσία»), ο Brian Helgeland («Δίδυμοι θρύλοι») και η Carly Wray («Mad Men»). Σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, οι Goldman και Wray φέρονται να έχουν κάποιου είδους συνεργασία με τον ίδιο τον Martin, αλλά ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να γράψει λόγω φόρτου εργασίας. Στο ίδιο project θα συμμετάσχουν οι παραγωγοί της σειράς Dan Weiss και Davied Benioff, αλλά όπως ο Martin, έτσι και αυτοί δεν σκοπεύουν να συνεισφέρουν στο σενάριο.

Από όλες τις περιπτώσεις, αυτή του Cogman φαντάζει ως το φαβορί, λόγω της σχέσης του με την παραγωγή. Επειδή όμως δεν έχει γίνει γνωστό τίποτα παραπάνω για τις υπόλοιπες προτάσεις, όλα είναι πιθανά και ενδεχομένως να προκύψουν περισσότερες προτάσεις στο μέλλον. Ένα πράγμα πάντως είναι σίγουρο, το HBO δεν πρόκειται να παρατήσει το «Game of Thrones» μετά το τέλος της όγδοης σεζόν.