Ο Jerry Lewis αποκλήρωσε τα παιδιά του

Jerry-lewis Rich Fury
ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Στη διαθήκη του ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να τον κληρονομήσουν τα παιδιά που απέκτησε από τον πρώτο γάμο του.

Τον περασμένο μήνα, ο Jerry Lewis πέθανε στην ηλικία των 91 ετών, αφήνοντας πίσω του μια σπουδαία παρακαταθήκη, τόσο για την καριέρα του ως κωμικός ηθοποιός, όσο και για το φιλανθρωπικό του έργο. Παρά το γεγονός όμως ότι οι φιλανθρωπικές του δραστηριότητες επικεντρώθηκαν στα παιδιά, ο ίδιος είχε κάκιστες σχέσεις με τα έξι παιδιά από τον πρώτο του γάμο και, όπως αποκαλύφθηκε, τα έχει αποκληρώσει από τη διαθήκη του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Blast, ο Lewis γράφει ρητά στη διαθήκη πως συνειδητά αποκλείει τα παιδιά που απέκτησε με την Patti Palmer – τους Gary Lewis, Ronald Lewis, Anthony Joseph Lewis, Christopher Joseph Lewis, Scott Anthony Lewis και Joseph Christopher Lewis – καθώς και τους απογόνους τους από την κληρονομιά του. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως έχει συμπεριλάβει τον γιο του, Joseph, ο οποίος πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2009, ενώ η διαθήκη συντάχθηκε το 2012. Έτσι, μοναδικοί κληρονόμοι του Lewis θα είναι η δεύτερη σύζυγος του, SanDee Pitnick, και η 25χρονη θετή κόρη τους.

O Lewis παντρεύτηκε την τραγουδίστρια Patti Palmer το 1944 και χώρισαν το 1980. Στα 36 χρόνια έγγαμου βίου, το ζευγάρι απέκτησε έξι γιους. Τρία χρόνια μετά το διαζύγιό του, ο Lewis παντρεύτηκε την SanDee Pitnick, η οποία εργαζόταν ως χορεύτρια στο Λας Βέγκας. Με την Pitnick υιοθέτησαν μια κόρη το 1992, την Danielle.