«Game of Thrones»: Ο Jon Snow αρραβωνιάστηκε την Ygritte

game-of-thrones-snow-ygritte
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Οι δύο ηθοποιοί της σειράς, o Kit Harington και η Rose Leslie, επισημοποίησαν τη σχέση τους.

Ο σκληρός και βίαιος κόσμος του Γουέστερος μπορεί να μην είναι ο πιο φιλόξενος, αλλά ο έρωτας δεν καταλαβαίνει από δράκους και μπορεί να ριζώσει παντού. Μεγαλύτερη απόδειξη αυτού είναι ο πρόσφατος αρραβώνας του Kit Harington και της Rose Leslie. Οι δυο ηθοποιοί είχαν εμφανιστεί ως ζευγάρι στη σειρά, με τη σχέση του Τζον Σνόου και της Ίγκριτ να μην έχει ευτυχή κατάληξη. Στην πραγματική ζωή όμως, τα πράγματα πήγαν καλύτερα και δεν είχαν δραματικό τέλος.

Η σχέση του ζευγαριού φέρεται να πέρασε δύσκολες φάσεις, με ένα διάλλειμα πριν από μερικά χρόνια, αλλά τελικά ο έρωτας υπερίσχυσε και οι δύο ηθοποιοί πρόσφατα βρέθηκαν ξανά μαζί. Οι πρώτες φήμες για σχέση των δυο πρωταγωνιστών του «Game of Thrones» έκαναν την εμφάνισή τους το 2012, αλλά χώρισαν ένα χρόνο αργότερα. Με τις φήμες για αναθέρμανση να δίνουν και να παίρνουν, ο Harington και η Leslie επισημοποιήσαν τη σχέση τους όταν εμφανίστηκαν μαζί, ως ζευγάρι, στα βραβεία Ολιβιέ του 2016 στο Λονδίνο.

Reuters

Λίγο αργότερα, ο Harington μίλησε για τις πρώτες μέρες της σχέσης, η οποία άνθισε κατά τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του «Game of Thrones» στην Ισλανδία. Σε συνέντευξή του στο L’Uomo Vogue, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως εκείνες οι εβδομάδες ήταν οι αγαπημένες του. «Η χώρα είναι πανέμορφη, επειδή το Βόρειο Σέλας είναι μαγευτικό και επειδή ερωτεύτηκα εκεί», είπε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας: «Εάν ήδη σου αρέσει κάποιος και μετά παίζεις το ζευγάρι στη σειρά, γίνεται πολύ εύκολο να ερωτευτείς».

Αντίστοιχα και η Leslie είχε αναφερθεί στη σχέση της με τον Harrington, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People το 2014. «Ο Kit είναι ένας υπέροχος, αστείος άνθρωπος και αγαπητός φίλος. Γνωρίζαμε ο ένας τον άλλο πριν αρχίσουμε να δουλεύουμε στο “Game of Thrones”. Είναι πάντα προνόμιο να δουλεύω μαζί του και ευλογία που τα βρίσκουμε στην πραγματική ζωή, γιατί κάνει τους χαρακτήρες μας περισσότερο πιστευτούς» εξήγησε η ηθοποιός.

Συνεχίζοντας, η Leslie αναφέρθηκε και στην επίμαχη σκηνή σεξ του τρίτου κύκλου. «Ήταν η πρώτη σκηνή σεξ που είχα κάνει ποτέ και ήταν περίεργη, αλλά ένιωθα πως ήταν σημαντικό για τους χαρακτήρες και το κοινό να δουν πόσο έχουν ερωτευτεί. Τους βλέπουμε στον δικό τους κόσμο, χωρίς εξωτερικά συμφέροντα, παιχνίδια εξουσίας ή άσχημες εκπλήξεις. Ήταν μονάχα δύο χαρακτήρες που βρίσκονται επιτέλους μαζί».