Φόρεσε ο Tom Cruise ψεύτικα οπίσθια στην «Επιχείρηση Βαλκυρία»;

tom-cruise Lucas Jackson
ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά τις φήμες και ισχυρίζεται πως δεν χρησιμοποιεί σωσίες, προσθετικά ή CGI.

Ο Tom Cruise διέψευσε τη φημολογία πως είχε φορέσει προσθετικά οπίσθια στην ταινία «Επιχείρηση Βαλκυρία» που γύρισε το 2008. Η φήμη ξεκίνησε στο Twitter, όταν ένας χρήστης ανέβασε μια φωτογραφία από μια σκηνή της ταινίας, θεωρώντας πως ο Cruise έχει φορέσει ψεύτικα οπίσθια.

Σε άρθρο του το Ε! σημειώνει πως ο στενός συνεργάτης του ηθοποιού Christopher McQuarrie αρνήθηκε να σχολιάσει τις εικασίες. Σε μια ανάρτησή του στο Twitter, η οποία έχει πια κατέβει, ο McQuarrie αναρωτήθηκε για ποιο λόγο να δώσει δημοσιότητα σε μια τέτοια θεωρία.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Screen Rant, ο ίδιος ο Cruise εξέφρασε την άγνοιά του για τις φήμες, ενώ διέψευσε κατηγορηματικά τη θεωρία. «Δεν έχω ιδέα. Δεν υπήρχαν προσθετικά στην “Επιχείρηση Βαλκυρία”. Όχι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Για να προλάβει τους κακόπιστους, ο Cruise πρόσθεσε πως στην τελευταία του ταινία «American Made» υπάρχει μια σκηνή που δείχνει τα οπίσθιά του. Για τις ανάγκες της σκηνής δεν επιστρατεύτηκε σωσίας, προσθετικά ή CGI. Όπως΄άλλωστε τόνισε με σαρκαστική διάθεση, ο ίδιος αναλαμβάνει να δείχνει τα δικά του οπίσθια, όποτε αυτό απαιτείται.