Θα γίνουν οι Kristen Stewart και Lupita Nyong'o οι νέοι «Άγγελοι του Τσάρλι»;

charlies-angels-logo
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Η κλασσική τηλεοπτική σειρά αναμένεται να επιστρέψει στην μεγάλη οθόνη το καλοκαίρι του 2019.

Μετά την επιβεβαίωση πως η Elizabeth Banks θα σκηνοθετήσει την νέα κινηματογραφική περιπέτεια «Οι Άγγελοι του Τσάρλι», ξεκίνησε η αναζήτηση του νέου καστ. Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, η Sony φέρεται να εξετάζει τις περιπτώσεις των Kristen Stewart και Lupita Nyong'o.

Η Stewart και η Nyong'o βρίσκονται στην κορυφή της λίστας της Sony για το reboot.

Η επιλογή της Stewart μπορεί να ξαφνιάζει, καθώς η δημοφιλής ηθοποιός έχει αποφύγει τα μεγάλα blockbuster μετά τα «Twilight» και την ταινία «Η Χιονάτη και ο κυνηγός» του 2012. Το γεγονός ότι συμμετέχει στο θρίλερ «Underwater» που θα κυκλοφορήσει το 2018 είναι ίσως ενδεικτικό των προθέσεών της να επιστρέψει σε ταινίες δράσης. Η Lupita Nyong'o από την άλλη φαίνεται ίσως πιο ορθολογική επιλογή για την ταινία, αφού πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα των «Star Wars: The Last Jedi» και του «Black Panther».

Reuters

Η Elizabeth Banks θα σκηνοθετήσει το νέο reboot, αναλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον McG.

Σε αντίθεση με τις δύο ταινίες που σκηνοθέτησε ο McG το 2000 και το 2003, η Banks φέρεται να θέλει να εστιάσει περισσότερο στα κωμικά στοιχεία της τηλεοπτικής σειράς, παρά στις σκηνές δράσεις. Βάσει του σχεδίου της Sony, η νέα ταινία των «Άγγελων του Τσάρλι» θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες τον Ιούνιο του 2019.