«Park your Cinema» στο ΚΠΙΣΝ και τον Οκτώβριο

park-your-cinema
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσκαλεί τους επισκέπτες τους στις τελευταίες για φέτος προβολές της ενότητας «Park Your Cinema» στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, τις δύο πρώτες Παρασκευές και Σάββατα του μήνα, στις 20.00, με ελεύθερη είσοδο.

Park your Cinema: Μέρες Θρανίων

Το Park Your Cinema αποχαιρετά το καλοκαίρι του 2017 και το πρόγραμμα των προβολών του στο Ξέφωτο με δύο ταινίες που θυμίζουν την εποχή των θρανίων!

Το μάθημα ξεκινά την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου με το θρυλικό κοινωνικό φιλμ «Στον Κύριό μας, με Αγάπη», να μας μεταφέρει στις φτωχογειτονιές του East End, όπου ένας ιδεαλιστής καθηγητής αναλαμβάνει να διδάξει σε δημόσιο γυμνάσιο, αντιμετωπίζοντας το λιγοστό ενδιαφέρον των μαθητών του, αλλά και φυλετικές διακρίσεις.

Bill Murray και Jason Schwartzman στο Rushmore.

Την επόμενη Παρασκευή, στις 13 Οκτωβρίου, ακολουθεί η ιστορία του «Αρχάριου», του εκκεντρικού Max Fisher, ενός ατίθασου νεαρού σπουδαστή της ακαδημίας Rushmore που δείχνει να έχει βρει ποιο είναι το νόημα της ζωής: να είναι αιώνιος μαθητής.

Park your Cinema Kids
Με ελληνική μεταγλώττιση

Το Park Your Cinema Kids δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να ανακαλύψουν ή να ξαναδούν μερικές από τις πιο αγαπημένες παραγωγές ψηφιακού animation στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος.

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου ελάτε να δούμε στη ζωή των Ζουζουνιών, τον Flik, ένα ανήσυχο μυρμήγκι, που αναζητά απεγνωσμένα τους προστάτες-πολεμιστές για να τον βοηθήσουν να γλιτώσει από τις μοχθηρές ακρίδες που εκμεταλλεύονται το μόχθο και κλέβουν τις προμήθειες της αποικίας του.

Μία εβδομάδα μετά, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, το διάσημο ρομποτάκι ΓΟΥΟΛ-Υ θα αποδράσει προς το άγνωστο του διαστήματος και θα ξεκινήσει μια μεγάλη περιπέτεια που θα εξελιχθεί σε μια προσπάθεια να γίνει ξανά γόνιμη η Γη που έχει μετατραπεί σε μια μεγάλη χωματερή. Μπορεί ένα αγαθό ρομπότ να μας σώσει;

Πρόγραμμα
Παρασκευή: Park your Cinema
Σάββατο: Park your Cinema Kids
06/10 Στον Κύριό μας, με Αγάπη/20.00
07/10 Ζουζούνια/20.00
13/10 Ο Αρχάριος/20.00
14/10 ΓΟΥΟΛ-Υ/20.00