O Batman παντρεύεται. Ποια είναι η τυχερή;

batman-catwoman-cover
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Η Catwoman είπε το πολυπόθητο «ναι», τρεις μήνες μετά την πρόταση γάμου.

Μετά από δεκαετίες ως εργένης, ο Batman σύντομα θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, η οποία δεν είναι άλλη από την Catwoman. Ο γάμος δε θα γίνει σε καμία από τις επερχόμενες ταινίες, αλλά στη σειρά κόμικς που εκδίδει η DC. Πριν από τρεις περίπου μήνες, στο «Batman #24» του Ιουνίου, ο Batman έκανε πρόταση γάμου στην Catwoman, η οποία τελικά είπε το «ναι» στο τεύχος #32, που κυκλοφόρησε την Τετάρτη.

DC

Ο Batman έκανε την πρόταση γάμου στην Catwoman τον Ιούνιο.

«Αυτή είναι πραγματική αγάπη για εμένα. Να δείχνεις στον άλλο ποιος είσαι πραγματικά. Να τον αφήνεις να σε γνωρίσει σε βάθος. Αυτό βέβαια είναι εξαιρετικά τρομακτικό και φοβίζει τον Batman όσο τίποτε άλλο» δήλωσε στην USA ο συγγραφέας του κόμικ, Tom King. «Είναι δυο χαλασμένοι άνθρωποι και επειδή είναι χαλασμένοι, έχουν τις άκρες που ταιριάζουν μαζί» συμπλήρωσε στη συνέχεια ο King.

DC

Η Selina Kyle απάντησε «ναι» στον Bruce Wayne τον Οκτώβριο.

Επειδή όμως ο κόσμος των κόμικ δεν είναι ποτέ απλός, η Catwoman απάντησε καταφατικά στην πρόταση του «Σκοτεινού Ιππότη» αφού της αποκάλυψε ένα σκοτεινό μυστικό του. Το ποιο είναι αυτό το μυστικό δεν έχει αποκαλυφθεί (ακόμα), αλλά σίγουρα πρέπει να πρόκεται για κάτι συνταρακτικό. Μένει να φανεί εάν ο γάμος θα κρατήσει, με τη συνέχεια να εκτυλίσσεται στις σελίδες του μηνιαίου περιοδικού.