Πάρτε μια ιδέα από τη νέα του Woody Allen με την Kate Winslet

wonder-wheel-2
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Kate Winslet, Jim Belushi και Juno Temple πρωταγωνιστούν στο νέο δράμα εποχής του Αμερικανού σκηνοθέτη.

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέα ταινίας του Woody Allen με τίτλο «Wonder Wheel», η οποία διαδραματίζεται στο πάρκο αναψυχής του Coney Island τη δεκαετία του 1950. Πρωταγωνίστρια της ταινίας είναι η Kate Winslet και υποδύεται μια πρώην ηθοποιό της οποίας η ζωή γίνεται άνω-κάτω όταν εμφανίζεται ξαφνικά η αποξενωμένη κόρη του συζύγου της στο πάρκο.

Στον ρόλο της κόρης την οποία κυνηγά η μαφία εμφανίζεται η Juno Temple, ενώ ο Jim Belushi υποδύεται τον σύζυγο που εργάζεται ως χειριστής του καρουσέλ. Στην ταινία συμμετέχει και ο Justin Timberlake, ως ο νεαρός ναυαγοσώστης τον οποίο ερωτεύεται ο χαρακτήρας της Winslet. Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ταινίας, η οποία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 30 Νοεμβρίου, πατώντας εδώ.

Όπως οι πιο πρόσφατες ταινίες του Allen, έτσι και το «Wonder Wheel» είναι ένα δράμα εποχής. Το 2011 είχε γυρίσει την κωμωδία με ταξίδια στον χρόνο, «Μεσάνυχτα στο Παρίσι», ενώ το 2016 κυκλοφόρησε η ρομαντική κωμωδία «Café Society» η οποία εκτυλίσσεται στο Χόλυγουντ της δεκαετίας του 1930. Παράλληλα, ο σκηνοθέτης έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο της τηλεόρασης μέσω streaming με την κωμική και δραματική σειρά «Crisis in Six Scenes», η οποία λαμβάνει χώρα τη δεκαετία του 1960. Τόσο η σειρά, όσο και η νέα ταινία του Allen είναι παραγωγές του Amazon. Ο σκηνοθέτης έχει συμφωνήσει να γυρίσει την επόμενή του ταινία, με την Selina Gomez, την Elle Fanning και τον Jude Law, μέσω της υπηρεσίας streaming.